Sådan Kommer Du Til Afslutningen Af OL I London I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Afslutningen Af OL I London I
Sådan Kommer Du Til Afslutningen Af OL I London I

Video: Sådan Kommer Du Til Afslutningen Af OL I London I

Video: Sådan Kommer Du Til Afslutningen Af OL I London I
Video: Inside with Brett Hawke: Chloe Sutton Mackey 2024, April
Anonim

Hvis du elsker sport og ikke er begrænset i økonomi, kan du deltage i afslutningsceremonien for de Olympiske lege i London. Ceremonien slutter med en storslået koncert med mange af verdens mest populære britiske pop- og rockstjerner.

Sådan kommer du til afslutningen af OL i London i 2012
Sådan kommer du til afslutningen af OL i London i 2012

Instruktioner

Trin 1

Afslutningsceremonien for de Olympiske lege finder sted den 12. august på Olympic Stadium i London, der starter kl. 19-30. Billetter til dette arrangement har været til salg siden midten af sidste år. Billetpriserne til afslutningsceremonien spænder fra £ 20, 12 til £ 1.500. Der kan ikke købes mere end 2 billetter pr. Person.

Trin 2

I Rusland kan billetter til denne begivenhed købes på Internettet ved at følge nedenstående direkte link. Når du køber billetter via hjemmesiden, køber du ikke selve billetten, men en kupon. Og allerede skal det udveksles i London på et specielt udstedelsessted for en billet, der giver dig mulighed for at komme ind på stadion. Sørg derfor for at angive navnet på den ultimative ejer af denne billet, når du bestiller og køber denne kupon. Det er forbudt at overføre det til andre personer.

Trin 3

For at købe billetter skal du registrere dig på hjemmesiden, læse købsreglerne og priserne. Vælg den begivenhed, du har brug for, i rullelisten - spillets afslutningsceremoni. Book dine billetter. Reservationen er gyldig i 48 timer. I løbet af denne periode skal ordren være betalt. Ellers sælges billetter.

Trin 4

Betal for ordren på en hvilken som helst måde, der passer dig. Betaling kan ske kontant i filialerne i Moskva og Skt. Petersborg ved bankoverførsel eller med kort. Efter betaling skal du hente kuponen i Moskva-filialen ved Leningradsky Prospect 37, bygning 9, bygning 3, 2. sal eller byen Skt. Petersborg på 7 Bolshoy Sampsonievsky Prospect.

Trin 5

Når du er i London, skal du bytte denne kupon mod din adgangskort. For at udveksle skal du personligt komme til adressen sendt til dig via e-mail eller via SMS og fremvise dit pas eller andet identitetsdokument.

Anbefalede: