Hvem Optræder Ved Afslutningen Af ​​OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvem Optræder Ved Afslutningen Af ​​OL I Sochi
Hvem Optræder Ved Afslutningen Af ​​OL I Sochi
Video: Hvem Optræder Ved Afslutningen Af ​​OL I Sochi
Video: Vinter OL Sochi TV2 2023, Februar
Anonim

De næste olympiske vinterlege afholdes i Sochi fra 7. til 23. februar 2014. I to uger vil mange tusinder af fans, der er kommet til denne by ved Sortehavet, og hundreder af millioner af tv-seere over hele verden nøje følge konkurrencerne fra de stærkeste atleter. Der er ingen tvivl om, at et farverigt skue med intens, stædig kamp venter dem. Men på samme tid præsenteres yderligere to højtidelige begivenheder for deres opmærksomhed: åbningen og lukningen af ​​de olympiske lege. Hvem vil deltage i afslutningsceremonien for Olympiaden?

Hvem optræder ved afslutningen af ​​OL i Sochi
Hvem optræder ved afslutningen af ​​OL i Sochi

Sangere og dansere

Afslutningsceremonien for en højtidelig begivenhed, især så vigtig og massiv som De Olympiske Lege, er speciel. Det skal være meget smukt, spændende, vække interesse og positive følelser hos seere, der er kede af tanken om, at sådan en vidunderlig ferie er kommet til en ende. Derfor holdes en detaljeret beskrivelse af programmet til afslutning af OL hemmelig. Indtil videre er det kun kendt generelt.

Afslutningsceremonien for OL finder sted på Fisht stadion. Kuban Cossack Choir vil deltage i denne højtidelige ceremoni, som er ret naturlig, da byen Sochi ligger på Krasnodar-territoriets område. Sangene og danserne fra det berømte kollektiv, der har optrådt med succes i mange lande i verden, vil helt sikkert glæde publikum.

Et kombineret børnekor vil også deltage i afslutningsceremonien for Olympiaden. Det vil bestå af 1000 af de mest talentfulde sangere fra hele Rusland mellem 9 og 11 år.

Vinderne af den all-russiske festival "Festival of Choral Singing" optræder inden de atleter og gæster ved OL. Det slutter 1. november i år, og på baggrund af resultaterne bliver de bedste hold udvalgt til at blive betroet denne høje ære.

Det er kendt, at mange berømte sangere og musikere, både russiske og udenlandske, modtog invitationer til at deltage i OL-afslutningsceremonien. Imidlertid holdes deres navne stadig hemmeligt.

Uden ekstra - ingen steder

Imidlertid kan individuelle kunstnere og endda grupper, uanset hvor talentfulde, ikke udfylde et program med flere timer, især ikke på stadionets arena. Derfor udvælges 3.000 bedste kunstnere til massedans og akrobatiske forestillinger. Udvælgelsen udføres blandt studerende fra universiteter, sekundære specialiserede uddannelsesinstitutioner, cirkus- og dansegrupper. De optræder mellem de vigtigste deltagere i programmet.

Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at programmet og iscenesættelsen af ​​OL-afslutningen overholder de højeste standarder.

Populær af emne.