Hvordan Maria Sharapova Optræder På Roland Garros

Hvordan Maria Sharapova Optræder På Roland Garros
Hvordan Maria Sharapova Optræder På Roland Garros

Video: Hvordan Maria Sharapova Optræder På Roland Garros

Video: Hvordan Maria Sharapova Optræder På Roland Garros
Video: Maria Sharapova VS Sara Errani Highlight 2012 F 2023, Oktober
Anonim

Inden starten på spilene i French Open, som normalt kaldes Roland Garros-turneringen, rangerede Maria Sharapova som nummer to i placeringen af de bedste professionelle tennisspillere i verden. I år har den russiske atlet allerede vundet to turneringer på en lavere rang, og nu forventer både fans og modstandere meget af hende. Desuden nåede Maria to gange, inklusive sidste år, semifinalen i Roland Garros.

Hvordan Maria Sharapova optræder på Roland Garros 2012
Hvordan Maria Sharapova optræder på Roland Garros 2012

I år var Maria Sharapova takket være sin høje rating den anden på listen over "seedede" tennisspillere, så hun startede turneringen uden indledende kvalificerende spil. I den første runde mødtes den russiske kvinde, selvom hun bor i Miami, med den rumænske Alexandra Cadantu. Fordelen ved verdens anden ketcher var overvældende - Sharapova tabte ikke et enkelt sæt og brugte kun 23 minutter på det første og 25 minutter på det andet.

Maria spillede anden runde af French Open med Ayumi Morita fra Japan. Og dette møde med en noget stærkere tennisspiller Sharapova vandt glimrende - begge sæt sluttede med resultaterne 6: 1. Denne sejr tog kun 10 minutter mere end den foregående.

I den tredje runde mødtes den russiske kvinde med den kinesiske tennisspiller Shuai Peng, som hun allerede havde mistet en gang i sin karriere. Dette er den første af de seedede deltagere i Roland Garros, som vores atlet blev samlet sammen med i turneringsgitteret. Ifølge Sharapova kender hun styrkerne hos den kinesiske kvinde ganske godt, især understreger slagets kraft. Derfor stolede Maria på en aggressiv spillestil i højt tempo. Planen blev implementeret perfekt - Peng Shuai var i stand til kun at tage tre spil i to sæt - 6: 2 og 6: 1.

I den næste runde af turneringen møder Sharapova den tjekkiske tennisspiller Klara Zakopalova. Denne tyveårige er i øjeblikket rangeret 42. på verdensranglisten og er aldrig gået ud over anden runde i French Open før. I år vil hendes ekspressive efternavn dog blive husket af to russiske kvinder - i anden runde slog hun Maria Kirilenko ud af turneringen og i den tredje - Anastasia Pavlyuchenkova. Sharapova slog for nylig - i maj - en tjekkisk tennisspiller ved en turnering i Madrid. Maria bemærker, at hendes modstander nu er i fremragende form og trækker meget vanskelige bolde ud. Den russiske kvinde planlægger at spille på en aggressiv måde såvel som mødet i tredje runde.

Anbefalede: