Hvordan Går Roland Garros?

Hvordan Går Roland Garros?
Hvordan Går Roland Garros?

Video: Hvordan Går Roland Garros?

Video: Hvordan Går Roland Garros?
Video: Draw ceremony | Roland-Garros 2020 2023, Marts
Anonim

Roland Garros er en af fire årlige turneringer i den højeste kategori, der samler tennisspillere, hvis navne skal søges i de øverste linjer på placeringen af de bedste ketcher i verden. I år er det allerede blevet afholdt 111 gange og varer fra 27. maj til 10. juni. På samme tid er der separate turneringer for mænd og kvinder i single og double samt en konkurrence for blandede par.

Hvordan går Roland Garros?
Hvordan går Roland Garros?

I mænds singler har French Open nået kvartfinalen. Den nemmeste at bevæge sig langs turneringsgitteret er sidste års vinder af denne konkurrence - den argentinske Rafael Nadal. I fire kampe gav han ikke et enkelt sæt til sine modstandere. I det sidste møde behandlede Rafael ikke sin landsmand på en venlig måde - Juan Monaco blev fuldstændig besejret med en score på 6: 2, 6: 0 og 6: 0. Det næste offer vil tilsyneladende være spanieren Nicholas Almagro - Nadal ser meget magtfuld ud på denne turnering. Hans konstante rival i de senere år, Roger Federer fra Schweiz, kom også til kvartfinalen, selvom han brugte meget mere tid i hver kamp. Disse to besatte anden og tredje linje på listen over "seedede" tennisspillere, med Novak Djokovic på den første. Det er hans eksperter, der forudsiger Nadal som rivaler i den sidste kamp, og indtil videre retfærdiggør serberen sådanne vurderinger og slår alle rivaler i tre kampe. Ak, den sidste af de russiske tennisspillere i denne turnering, Mikhail Youzhny, blev elimineret i tredje runde.

I kvartfinalen i kvindernes turnering er der en af vores tennisspillere - Maria Sharapova gjorde vej til dette stadium og tabte et sæt til sin modstander for første gang. Men hun hævnede sig for afgangen fra Anastasia Pavlyuchenkova og Maria Kirilenko, synderen af disse triste begivenheder, Klara Zakopalova fra Tjekkiet. I den næste kamp venter den estiske Kaya Kanepi på hende. Blandt overraskelserne i kvindedelen af Roland Garros kan man bemærke nederlaget i de første to runder af Williams-søstrene såvel som adgangen til kvartfinalen i Yaroslava Shvedova, den eneste ukendte tennisspiller på dette stadie af konkurrencen. Yaroslava står for Kasakhstan, men hun har dobbelt statsborgerskab og bor i Moskva, så vi har en grund til at være glade og juble for vores landsmand. Nu skal hun spille med Petra Kvitova fra Tjekkiet.

Yaroslava Shvedova optræder også i kvindedouble, hvor hendes partner er den amerikanske Vanya King. Dette par har en kamp for at nå semifinalen med det russiske par Maria Kirilenko - Nadezhda Petrova.

Populær af emne.