Sådan Får Du Et Kort Til En Fitnessklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Kort Til En Fitnessklub
Sådan Får Du Et Kort Til En Fitnessklub

Video: Sådan Får Du Et Kort Til En Fitnessklub

Video: Sådan Får Du Et Kort Til En Fitnessklub
Video: История Heroic Sport & Pahlavandle 2024, April
Anonim

Enhver, der har udstedt et årligt klubkort, kan træne i fitnessklubben. Kort findes i forskellige valører med udvidelse eller begrænsning af tjenester.

Enhver, der har udstedt et årligt klubkort, kan træne i fitnessklubben
Enhver, der har udstedt et årligt klubkort, kan træne i fitnessklubben

Instruktioner

Trin 1

Store fitnesscentre tilbyder deres kunder et besøgskort. Der findes forskellige typer kort til de leverede tjenester.

Trin 2

Årskort.

Et sådant kort udstedes i et år og giver ejeren ret til frit at besøge fitnesscentret, bruge tjenesterne i gymnastiksalen, swimmingpoolen (hvis tilgængelig), deltage i gruppeklasser og en sauna uden ekstra gebyr. Omkostningerne ved kortet inkluderer ikke personlig træning, massage og andre individuelle tjenester, der er aftalt af klubben.

Trin 3

Årskort med begrænsning.

Et sådant kort udstedes også i en periode på et år, men det angiver det nøjagtige antal besøg. For eksempel kan du bruge kortet til at besøge gymnastiksalen 250 gange om året og gruppeprogrammer 150 gange.

Trin 4

Årskort med "frys".

Et sådant kort er praktisk, fordi du kan "fryse" de måneder, hvor du ikke vil besøge klubben. For eksempel skal du på ferie om sommeren i 2 måneder. Du skal komme til klubben og bede om at suspendere kortet i disse måneder. Som et resultat får du, at dit kort efter et år bliver forlænget yderligere to måneder gratis. Et sådant kort koster lidt mere end et almindeligt kort.

Trin 5

Små fitnesscentre kan tilbyde deres besøgende at købe et abonnement i en måned eller et bestemt antal besøg. Hvis du kun vil gå til bestemte gruppeklasser (yoga, dans osv.), Er det mere praktisk og rentabelt for dig at udstede et sådant abonnement. Du kan abonnere på 12 besøg - det vil sige, du kan deltage i undervisning, uanset udløbsdatoen. Eller du kan få et abonnement på 12 besøg om måneden. Det betyder, at hvis en måned er gået, og du ikke har forladt alle klasser, brænder de ud. Et sådant abonnement er praktisk for dem, der har brug for et stærkt incitament til at dyrke sport.

Trin 6

Du har ikke brug for nogen dokumenter for at udstede et kort eller et abonnement. Du skal kun udfylde klubbens spørgeskema.

Anbefalede: