Sådan Vælges Gruppetræning I En Fitnessklub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Gruppetræning I En Fitnessklub
Sådan Vælges Gruppetræning I En Fitnessklub

Video: Sådan Vælges Gruppetræning I En Fitnessklub

Video: Sådan Vælges Gruppetræning I En Fitnessklub
Video: Sådan bliver du stærkere i armene med din personlig træner og løbecoach 2023, November
Anonim

ABL, ABS, TBW, Aerokick og noget andet, også "aero" eller "turbo". Sådan ser tidsplanen for enhver kommerciel fitnessklub ud. Hvordan vælger man de rigtige træningsprogrammer? Sæt først et mål for, hvorfor du overhovedet går til klubben, og følg derefter et simpelt mønster.

Sådan vælges gruppetræning i en fitnessklub
Sådan vælges gruppetræning i en fitnessklub

Er det nødvendigt

Planlæg din fitnessklub, 1 time, gratis konsultation med administratoren i receptionen

Instruktioner

Trin 1

Sæt et træningsmål. Hvis du vil tabe dig, skal du deltage i 2-3 styrketræningskurser for alle muskelgrupper og 2-4 aerobe lektioner uden styrkesektionen. Hvis du stræber efter at "fjerne maven", "stramme siderne" eller på anden måde genopbygge dine problemområder, har du brug for 2 styrketræning for alle muskelgrupper, 1 specialundervisning til problemområdet og 1-3 lektioner i det aerobe format. For dem der bare har det sjovt, kan du klare dig med et par styrkeklasser om ugen og et par danselektioner, aerobic eller … hvad du bare vil.

Trin 2

Når du vælger gruppestyrktimer for hele kroppen, skal du huske på to navne: "Hot Iron" og "Body Pump". Disse er certificerede fuldkropsstyrkeprogrammer designet af fitnessfagfolk. De hjælper med at reducere kropsfedt og styrke musklerne. Resultatet er ikke en "enorm Hulk", men en slank, elastisk krop med smukke former. Hvis der ikke er sådanne programmer i din klub, skal du kigge efter TBW- eller Body Correction-lektioner. På dem vil du udføre magtbevægelser, men med små vægte og i en multi-gentagende tilstand.

Trin 3

Husk din skole engelsk, når du vælger en træning til problemområder. ABL er en lektion for mavemuskler, hofter og glutes. Abs eller Crunch - til pressen. Nogle gange i tidsplanen kan du finde henholdsvis øvre eller nedre krop, træning for "toppen" og "bunden" af kroppen. Alle disse lektioner er aerob styrke, det vil sige, de kombinerer hjertets arbejde og muskeltræning i en gentagende tilstand. Hvis engelsk ikke er din forte, skal du bare bede om at "oversætte" nogle af administratorens navne ved klubens reception.

Trin 4

I aerobics verden er der dans (dans, latina, zumba), kamp (kickboxing, aerokick) og klassisk (trin, aerobic) lektioner. I det første lærer du enkle trin og danser små akkorder, i det andet vil du efterligne strejker og en række strejker, og i det tredje vil du udføre trin til musik eller koreografiske akkorder. Her skal du bare vælge, hvad du kan lide. Enhver lektion i en sådan plan styrker hjertet og blodkarrene perfekt og forbrænder kalorier.

Trin 5

Der er også lektioner i retning af "intelligent krop", Yoga, callanetics, Pilates, stretching - alt for at forbedre fleksibilitet og lindre stress. Callanetics og Pilates er beregnet til at erstatte styrketræning for dem, som de ikke er egnede til af medicinske årsager. Indholdet af en yogaklasse afhænger meget af instruktøren, og kun øvelse hjælper med at vælge her.

Anbefalede: