Hvilke Kampe I Euro Vil Blive Afholdt I Polen

Hvilke Kampe I Euro Vil Blive Afholdt I Polen
Hvilke Kampe I Euro Vil Blive Afholdt I Polen

Video: Hvilke Kampe I Euro Vil Blive Afholdt I Polen

Video: Hvilke Kampe I Euro Vil Blive Afholdt I Polen
Video: Excel pivot tabeller fra bunden til en ekspert i en halv time + dashboard! 2024, Kan
Anonim

I alt vil der blive spillet 31 kampe i den sidste del af det europæiske fodboldmesterskab i 2012 - 15 i Polen og 16 i Ukraine. I denne fase af turneringen er 16 hold opdelt i fire grupper, hvoraf to er vært for gruppespilene i Polen. Derefter spiller hvert land to kvartfinaler og en semifinalekamp. Finalen finder sted den 1. juli i Kiev.

Hvilke kampe i Euro 2012 vil blive afholdt i Polen
Hvilke kampe i Euro 2012 vil blive afholdt i Polen

Åbningskampen for den sidste etape af Euro 2012 afholdes den 8. juni kl. 20.00 Moskva tid på Nationalstadion i Warszawa. Mere end 58 tusind tilskuere kan personligt deltage i spillet af to rivaler fra det russiske hold i gruppe A - de nationale hold i Polen og Grækenland.

Vores hold spiller deres første kamp samme dag i Wroclaw på Meiski stadion. Kl. 22.45 mødes hun med det tjekkiske landshold, som mange respekterede eksperter i fodboldverdenen betragter som en af de to favoritter i vores gruppe.

På en dag vil Polen være vært for to spil for holdene i gruppe C. Først begynder gigantens kamp i Gdansk - det spanske hold, den regerende europamester, spiller med det italienske landshold. Tre timer senere bestemmer de irske og kroatiske landshold vinderen i Gdansk.

Anden runde i gruppespillet begynder den 12. juni i Wroclaw - to hold fra gruppe A - Grækenland og Tjekkiet - spiller der. Det russiske hold besøger den polske hovedstad den dag for at forsøge at besejre værtsholdet for denne del af turneringen.

Den 14. juni kl. 20 spiller landsholdene i Italien og Kroatien på stadion i Poznan, som kan rumme mere end 41 tusind tilskuere. Om tre timer spiller de to andre hold i gruppe C i Gdansk på PGE Arena med en kapacitet på kun 600 tilskuere færre.

Den sidste runde i gruppespillet begynder med vores hold - den 16. juni i Warszawa spiller det mod det græske landshold, vinderen af det europæiske mesterskab inden sidst. Holdene i Tjekkiet og Polen i Wroclaw på denne dag spiller det sidste spil i gruppe A.

Hvis det russiske hold bliver det første i sin gruppe, kan det spille den tredje kamp i træk uden at forlade Warszawa. Den 21. juni vil der være en kvartfinalekamp mellem vinderen af gruppe A og det andet hold i gruppe B.

Hvis vores hold efter gruppespillet er på anden linje på bordet, skal det en dag senere deltage i endnu en kvartfinalekamp - i Gdansk skal andet hold, gruppe A, mødes med vinderen af gruppe B.

Det sidste spil i den sidste turnering af Europamesterskabet i Polen finder sted den 28. juni - i hovedstaden mødes vinderen af Gdansks kvartfinal i semifinalekampen med vinderen af spillet mellem det første hold i gruppe C og det andet hold i gruppe D.

Anbefalede: