Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Polen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Polen
Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Polen
Video: Sådan Kommer Du Til EM 2012-kampe I Polen
Video: (HD) Польша 1-1 Россия / 2012 UEFA Euro / Poland vs Russia 2023, Februar
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab afholdes hvert fjerde år og er en af ​​de mest prestigefyldte turneringer. Ikke overraskende ville mange fans elske at være til stede ved spillene personligt. Euro 2012-kampe afholdes i to lande, Polen og Ukraine. For at komme til spilene skal fansen gøre en stor indsats.

Sådan kommer du til EM 2012-kampe i Polen
Sådan kommer du til EM 2012-kampe i Polen

Er det nødvendigt

  • - billet til Euro 2012
  • - visum til Polen
  • - forsikringspolice.

Instruktioner

Trin 1

Seksten hold, inklusive det russiske landshold, deltager i den sidste del af europamesterskabet. Du skal bruge en billet for at komme ind i spillet. Hvis du vil købe det nu, skal du forstå, at tiden allerede er gået tabt. De fleste af billetterne blev solgt til priser fra 30 til 600 euro på det officielle UEFA-websted inden begyndelsen af ​​maj; der er ingen billetter på hjemmesiden nu. Når mesterskabet nærmer sig, kan der dog forekomme små partier af billetter, der forbliver usolgte via andre kanaler, på webstedet. Derfor er det værd at se på webstedet og se oplysningerne.

Trin 2

Nogle af billetterne blev distribueret i et lotteri, ca. 30% af alle billetter til mesterskabet blev solgt gennem de officielle fanforeninger. I midten af ​​maj er det næsten umuligt at købe en billet til EM gennem officielle kanaler, så det er fortsat at regne med, at alle slags websteder videresælger tidligere købte billetter. Det er sandt, at billetprisen stiger markant. Du kan se billettilbud på siderne Sport-ticket, TopTicketShop, Sport Tours osv.

Trin 3

Alle kampe fra det russiske landshold i gruppespillet vil blive afholdt i byerne i Polen, så fans, der ønsker at støtte deres hold, skal til dette land. Hvis du har en billet til en kamp, ​​får du et visum hurtigst muligt, men du skal sørge for dette på forhånd ved at indsende en ansøgning i elektronisk form.

Trin 4

Når du kommer ind i Polen, skal du have en forsikring, der garanterer betaling for mulig behandling. Hvis du har en billet til EM 2012-kampen, behøver du ikke bekræfte tilgængeligheden af ​​midler til at blive i landet og behøver ikke at reservere et hotel. Sørg dog for, at du har en overnatning på forhånd ved at reservere et hotel, camping eller leje en lejlighed, som alle kan gøres online. Forvent at priserne vil være ret høje.

Populær af emne.