Sådan Kommer Du I Form Til Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du I Form Til Sommeren
Sådan Kommer Du I Form Til Sommeren
Video: Sådan Kommer Du I Form Til Sommeren
Video: Kom i form til sommeren! 2023, Februar
Anonim

Mange mennesker vil se godt ud i sommersæsonen, så de ikke mister ansigtet på stranden. Men resultatet afhænger normalt af, hvor meget tid der bruges på træning, og om kosten følges i lavsæsonen.

Sådan kommer du i form til sommeren
Sådan kommer du i form til sommeren

Er det nødvendigt

 • - sportsuniformer
 • - kamera;
 • - behagelige sneakers
 • - motionscenter
 • - økologiske produkter.

Instruktioner

Trin 1

Ønsket om straks at tabe sig hjemsøger os uanset årstid, men om sommeren bliver dette emne så relevant som muligt. Du bør ikke kigge efter svar på kvinders fora og risikere dit helbred. Ruslan Panov, en ekspertmetolog og koordinator for gruppeprogrammerne i det føderale netværk af X-Fit fitnessklubber, fortæller om, hvordan man sætter sig i orden på kort tid uden at skade kroppen.

Ønsket om at tabe sig hurtigt og ubesværet er ikke så harmløst, som det kan synes ved første øjekast. Næsten alle ekstreme vægttabsprogrammer involverer en stiv diæt. Kvalificerede undervisere og sportslæger godkender ikke dette, da sådanne "eksperimenter" påvirker stofskiftet og det hormonelle system negativt. Men hvad skal jeg gøre, når der er mindre end en måned tilbage før ferien, og parametrene stadig er langt fra ideelle? Følg principperne for smart fitness!

X-Fit-netværket driver et patenteret system med gennemprøvede træningsmetoder Smart Fitness, der er baseret på undersøgelse og beherskelse af principperne for naturlig biomekanik. Højkvalitets fitness ifølge dette system giver dig mulighed for at komme i form uden sundhedsskader på grund af det faktum, at det lærer kroppen at bevæge sig anatomisk korrekt. At være involveret i disse programmer opnår en person mærkbart hurtigere og mere effektivt resultater ved at bevare og styrke sit helbred.

Trin 2

Ruslan Panov, en af ​​de førende eksperter i X-Fit-netværket, har flere regler, hvorefter du sikkert kan komme i form om få uger.

1. Kombiner motion og en afbalanceret diæt, ikke sult. Under faste reduceres nedbrydningen af ​​mad til næringsstoffer kraftigt, og kroppen ophører med at modtage energi, og det kræves både til fysisk anstrengelse og til intellektuel og psyko-emotionel. Ja, vægten forsvinder, men uoprettelig skade på sundheden.

2. Ansøg kun om udtrykkeligt vægttab, hvis din vægt ikke overstiger 80 kg (for kvinder) og 100 kg (for mænd). Ved højere vægte er det nødvendigt med indledende forberedende arbejde. Det tager 3-4 måneder at opnå et stabilt højkvalitetsresultat.

3. Spørg en fitness træner om råd. Ingen, undtagen en personlig træner, er i stand til at vurdere rigtigheden af ​​hver øvelse, mens dens sikkerhed og effektivitet med hensyn til fedtforbrænding, dannelse af muskelaflastning og korrekt kropsholdning afhænger af teknikken. Derudover er en god coach også en kompetent psykolog, der desuden vil motivere og støtte en person.

4. Planlæg intervallprogrammer med høj intensitet. Der er flere muligheder for denne træning; Nedenfor er et basissæt, der passer til alle færdighedsniveauer. Du skal udføre i henhold til ordningen: et minut til en øvelse, 20 sekunder til opsving.

 • Squats. Vi udfører det med at holde knæene på plads og med en lige ryg.
 • Tilbage lunges.
 • Jumping Jack eller "army star" - ved at hoppe dynamisk ændrer vi føddernes position fra bred til smal og hjælper os med vores hænder: når benene er sammen, rører håndfladerne hofterne, når benene er fra hinanden, er håndfladerne op.
 • Armbøjninger. Push-ups kan kompliceres ved at ændre armens position fra bred til smal, reducere støtteområdet ved at løfte eller bortføre benene til siden eller arbejde på en ustabil overflade.
 • Planke. Stangen kan også gøres vanskeligere ved at øge armen, dvs. lade dine hænder være på plads og bevæge sig tilbage, placere armene bredere end dine skuldre og på andre måder.
 • Burpee - squats med en udgang til baren og med spring mellem positioner.
 • Abs og balanceøvelser med vægt på at føle mavemusklerne arbejde og slappe af i ryggen. Når vi sidder på bagenden med benene hævet til underbenets parallel med gulvet, udfører vi forlængelsen af ​​hofteleddet, ligger på gulvet og stiger til startpositionen.

Hvis de gentages dagligt, kan de første resultater ses om et par uger.

Trin 3

X-Fit er den største føderale kæde af internationale fitnessklubber inden for premium- og business class-segmenterne i Rusland. En af de tre ledere i den indenlandske fitnessindustri.

Historien om X-Fit begyndte i 1991, da en af ​​de første private tennisklubber i Rusland blev åbnet i Moskvas Lianozovo-park. Det var et unikt projekt for sin tid, baseret på de gamle engelske traditioner med elite klubrekreation. Tennisklubben blev hurtigt populær blandt mennesker, der værdsætter atmosfæren af ​​hygge og komfort, som forstår fordelene ved en sund livsstil.

Fem år senere dukkede det første fitnessstudio op ved siden af ​​tennisklubben, som blev basen for den fremtidige fuldgyldige, ultramoderne fitnessklub med X-Fit-poolen i Altufevo. Den videre udvikling af netværket var hurtig: I 2005 arbejdede fem klubber, herunder en regional, allerede under X-Fit-mærket, og i 2010 - 19 fitnesscentre i hovedstaden og de store russiske byer. I dag inkluderer det føderale netværk mere end 80 fitnessklubber i Moskva, Kazan, Voronezh, Volgograd, Rostov ved Don, Samara, Novosibirsk, Krasnodar, Nizhny Novgorod, Perm og andre byer.

Virksomheden opererer på markedet under to mærker: kunder kan vælge X-Fit klubber i fuld størrelse med et areal på mere end 2.500 m2 eller klubber i det demokratiske Fit-Studio-format. I øjeblikket er over 350 tusind mennesker medlemmer af X-Fit fitnessklubber over hele landet.

I 2015 patenterede kæden Smart Fitness-systemet af gennemprøvede metoder udviklet af virksomhedens eksperter, som er grundlaget for alle X-Fit træningsprogrammer. I september 2017 blev systemet opdateret og genstartet - Smart Fitness vol. 2.0 er gyldig i alle fitnessklubber i kæden. Virksomheden har etableret og driver X-Fit PRO-fakultetet, der inkluderer flere dusin uddannelsesprogrammer for fagfolk i fitnessbranchen og et bredt publikum.

X-Fit har mere end halvtreds prestigefyldte priser, priser, eksamensbeviser og ærebeviser. Blandt dem: i 2017 blev et netværk af fitnessklubber pristager for Sport- og Rusland-prisen inden for sport og støtte til sund livsstil ved nominering af den bedste innovative fitnessklub; forretningspris for offentlig aktivitet "Bedst i Rusland / Best.ru" - ifølge resultaterne fra 2015 blev X-Fit-kæden anerkendt som den bedste i kategorien "Netværk af sportsklubber"; "Moskva iværksætter - 2016" og "Moskva iværksætter - 2015" i kategorien "Den bedste kæde af fitnessklubber i Moskva"; "Moskva iværksætter - 2014" i kategorien "Tjenester inden for sport"; "Årets person - 2011" i nomineringen "Til oprettelse af det største netværk af fitnessklubber" ifølge RBC; Årets iværksætter 2010 i kategorien Services af Ernst & Young; eksamensbevis fra Moskva-regeringen "Moskva-iværksætter" i kategorien "Medicin, fritid, sport og sundhedstjenester"; den første russiske pris inden for skønhed og sundhed "Grace"; Grand Prix "Bedste Networked Fitness Center" og mange andre.

Trin 4

Identificer problematiske kropsdele at arbejde på. Dette første skridt er halvdelen af ​​kampen. Hvis du ikke ved nøjagtigt, hvad du skal fjerne eller tilføje, giver det ingen mening at udarbejde et trænings- og ernæringsprogram.

Trin 5

Tag billeder af din torso i øjeblikket, og beslut dig for hvilken du vil arbejde på først. Sæt opnåelige mål for dig selv. Her er eksempler: tab 5 kg, få 3 kg muskler, fjern mave rynker, slippe af med cellulite osv.

Trin 6

Begynd at løbe om morgenen. Cardio forberedelse er under alle omstændigheder nødvendig. Det betyder ikke noget, om du er vægttræning eller vil forbrænde fedt. At løbe jævnt dagligt hjælper med at forberede dine muskler til træning og dit hjerte til en ny rutine og regime.Uden denne type stress er det meget vanskeligt at genopbygge din sædvanlige livsstil.

Trin 7

Brug behagelige løbesko og varmt tøj, og løb i 10-15 minutter hver morgen. Time dig selv og løb i et roligt tempo, og prøv ikke at få vejret. Det er vigtigt at lære at lytte til din krop og organisme.

Trin 8

Overhold den daglige rutine. Den skal kompetent opdeles i tre lige store dele på 8 timer hver. Det vil sige, du bruger 8 timer på at sove, det samme beløb til arbejde (studie) og det samme beløb til hvile. I den sidste periode skal du bare aktivere joggingstræning.

Trin 9

Se din diæt. Uanset dit oprindelige mål, skift til naturlige produkter, glem alt om junkfood som næringsmiddel, konfekture, mel og kødprodukter.

Trin 10

Få alle mikronæringsstoffer, du har brug for fra frugt, bær, korn, svampe, bælgfrugter og grøntsager. Drik rigeligt med fugt hele dagen. Medbring altid en 1,5 liters flaske rent vand med dig. Drik det under arbejde, hvile og træning.

Trin 11

Deltag i en sportsklub eller ansæt en personlig træner. Selvfølgelig kan løb og spise godt drastisk ændre din krop og sind. Men kun regelmæssig træning i gymnastiksalen hjælper dig med at få en fremragende figur til sommersæsonen.

Trin 12

Gå i gymnastiksalen og lav 3 vægte, hvis du har brug for at opbygge muskler. Tag en gruppe fitness eller aerobic klasse for at tabe sig og øge muskel udholdenhed. Vælg det program og den del af klasser, der passer dig, og træne løbende. Resultatet venter ikke længe.

Populær af emne.