Sådan Kommer Du I Form

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du I Form
Sådan Kommer Du I Form

Video: Sådan Kommer Du I Form

Video: Sådan Kommer Du I Form
Video: Muscle Memory: Sådan kommer du tilbage i form 2024, Kan
Anonim

Vi er alle interesserede i vores fysiske kondition på den ene eller anden måde. Det sker, at vi på et eller andet tidspunkt simpelthen ikke har nok tid, og lidt efter lidt mister vi vores form. Men du kan når som helst vende tilbage til det og endda forbedre det. Det er nok at følge et par enkle retningslinjer for hurtigt at komme i form.

Sådan kommer du i form
Sådan kommer du i form

Nødvendig

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du starte med at lave dit hjemmearbejde. Skub op, sving pressen. Hvis du har håndvægte, skal du gøre dem. Det er nødvendigt for din krop at huske, hvad motion er. Efter en uges træning skal du gå videre til mere afgørende handling.

Trin 2

Den foregående uge handlede alt om at gøre dit hjerte klar til din morgenkørsel. Begynd at løbe om morgenen. Start i en afstand på en kilometer og øg afstanden gradvist, indtil du når fem kilometer. Når du har kørt i to uger og kombineret jogging med træning derhjemme, er det tid til at gå videre til næste trin.

Trin 3

Tilmeld dig et motionscenter under vejledning af en træner. Prøv at beskrive din situation for ham så præcist som muligt, så han forstår, hvad du vil opnå. Lyt omhyggeligt til hans anbefalinger, bed først om særlig vægt på aerob træning. Husk at denne person er professionel, og jo mere fuldstændigt du angiver dine anmodninger til ham, jo mere omhyggeligt er du nødt til at lytte til ham.

Trin 4

Se din diæt. Skær ned på fede og højt kalorieindhold. Husk, at det ikke er tilrådeligt at spise efter kl. Overhold en sund otte timers søvn, det mest optimale søvnmønster er fra elleve om aftenen til syv om morgenen.

Anbefalede: