Sådan Kommer Du I Form: At Dyrke Sport Er En Glæde

Sådan Kommer Du I Form: At Dyrke Sport Er En Glæde
Sådan Kommer Du I Form: At Dyrke Sport Er En Glæde

Video: Sådan Kommer Du I Form: At Dyrke Sport Er En Glæde

Video: Vejrudsigt for 2022. Får vi tid til at dyrke noget på en kort sommer? 2022, November
Anonim

Sunde livsstilsideer bliver mere og mere populære over hele verden. Moderne mennesker har kendt længe: Hvis du ikke går ind til sport, betyder det, at du ikke er i tog. Hvis ekstra centimeter begyndte at dukke op på dine sider, og størrelsen på dit tøj pludselig steg med en, er det tid til at trække dig sammen og begynde at handle. Hvordan kommer man i form, mens man laver sport derhjemme? Et par hemmeligheder.

Sådan kommer du i form: dyrker sport derhjemme
Sådan kommer du i form: dyrker sport derhjemme

I dag er ekstreme systemer til vægttab og aktivitet på mode, som faktisk ikke har nogen sundhedsmæssige fordele og er et levende helvede.

Marathonløbere på løbebånd, udmattede af træthed i fitnesscentre og trækker tunge kettlebells til følelsesløshed og tab af hjertefrekvens, nogle gange ser det ud til, at dette er nøjagtigt den "korrekte" og "maksimale intense" fitness.

Men hvad der passer den ene er slet ikke en glæde for den anden. Ja, og ikke godt. For at holde dine muskler i god form og gradvist bringe din krop i form, skal du først give dig selv en lille fysisk aktivitet. Sværhedsgraden og intensiteten af ​​belastningen er individuel for alle.

Erfarne undervisere siger, at den vigtigste indikator for, om din krop kan engagere sig i en bestemt fysisk aktivitet, er, hvordan du føler for det i øjeblikket. Hvis du føler, at du nyder at gøre dette, vil du gøre det uden problemer om et år.

Observer dig selv, hvad kan du lide at gøre? Alternativt kan du nyde at danse foran tv'et til en musikkanal. Ikke dårligt: ​​både fysisk aktivitet og en belastning af følelser. Eller måske nyder du at flytte rundt med en støvbørste rundt i huset? Fremragende! Dræb to fugle i én sten: Åbn vinduerne, lad frisk luft komme ind og, hvirvlende rundt, rengør huset mindst hele dagen.

Ignorer elevatorer og gå ned og op ad trappen. Gå lidt tidligt ud på arbejde for at komme ud af bussen to stop tidligt og gå en tur.

Giv dig selv et løfte om at træne om morgenen eller løbe med din hund i haven - udsæt det ikke. Start med 5 minutter og tilføj 1 til 2 minutters træning derhjemme hver dag.

Folk tager ofte fejl, idet de tror, ​​at det vigtigste er succes, karriere, anerkendelse og en anstændig løn. Det vigtigste i alles liv er hans sundhedstilstand!

Populær af emne.