Sådan Kommer Du I Form Om En Uge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du I Form Om En Uge
Sådan Kommer Du I Form Om En Uge
Video: Sådan Kommer Du I Form Om En Uge
Video: Как вырастить кристалл из медного купороса! Опыты для детей! 2023, Februar
Anonim

Regelmæssig pleje og selvkontrol er afgørende for at holde din figur i fejlfri tilstand. Imidlertid har ikke alle tid og mulighed for konstant at håndtere sig selv. Før en vigtig begivenhed, når du virkelig vil være bedst, kan du sætte orden på din krop på bare en uge.

Sådan kommer du i form om en uge
Sådan kommer du i form om en uge

Er det nødvendigt

  • - naturlig vaskeklud
  • - stramningscreme
  • - selvgarvning.

Instruktioner

Trin 1

På trods af at du har en begrænset tid til at rydde op i figuren, skal du ikke tage alt på én gang. Begynd at handle forsigtigt for ikke at overbelaste kroppen. Hvis du ikke træner, skal du starte body flex. På trods af den tilsyneladende enkelhed har dette sæt øvelser, som skal udføres hver morgen på tom mave i 15 minutter, en udtalt strammende effekt. Mål dine volumener før undervisning og efter en uge: du finder et tydeligt tab på centimeter i problemområder.

Trin 2

Begræns din diæt. Som du ved, er det ekstremt skadeligt at tabe sig hurtigt. Men selv et kilo tabt om ugen vil gøre din figur slankere og give dig selv tillid. Fjern enkle kulhydrater og fede fødevarer, mens du læner dig på protein. Prøv også ikke at spise store fødevarer, da de strækker maven.

Trin 3

Tag en kontrastbruser dagligt, og gnid derefter din krop med en tør, hård vaskeklud i en cirkulær bevægelse. Påfør derefter en strammende creme på din krop. Sådanne procedurer stimulerer cellefornyelse og tone huden. Selvfølgelig vil dette påvirke figurens generelle tilstand.

Trin 4

For at få en hurtig vægttabseffekt skal du udføre flere salonbehandlinger. Den mest effektive og relativt smertefri er mesoterapi og LPG-massage. Der er også en mere radikal mulighed - ikke-kirurgisk fedtsugning.

Populær af emne.