Hvordan Man Vælger Ab øvelser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Ab øvelser
Hvordan Man Vælger Ab øvelser

Video: Hvordan Man Vælger Ab øvelser

Video: Hvordan Man Vælger Ab øvelser
Video: 💚 Stram mave med delte mavemuskler🎯Fokus: 🔥10min styrke og træne dine (delte) mavemuskler og core 2024, April
Anonim

En smuk talje, fast, tonet mave understreger skønheden i den kvindelige krop. Nogle er givet af naturen, andre, for at opnå et resultat, skal de arbejde seriøst på deres figur. Styrkelse af maven, nemlig at han er ansvarlig for udseendet af maven, kan gøres ved hjælp af en fitness træner eller derhjemme. Det vigtigste er at vælge det rigtige sæt øvelser.

Hvordan man vælger ab øvelser
Hvordan man vælger ab øvelser

Er det nødvendigt

træningsmåtte

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har tid, men du virkelig vil have en smuk mave, skal du bruge opladeren til dovne kvinder. Du kan gøre det lige på sengen: inden du går i seng og efter du har vågnet op. For at gøre dette er det nok at bruge kun tre til fem minutter. Men du vil bemærke resultatet om et par uger.

Trin 2

Du kan gøre denne øvelse i sengen. Udgangsposition - liggende eller stående på alle fire. Men i denne øvelse er det vigtigste ikke position, men vejrtrækning. Træk vejret dybt ind gennem din mave gennem næsen. Prøv at udføre det til den maksimale muskelspænding, udseendet af smerte indikerer den korrekte implementering af inhalationen. Træk derefter dybt ud med din mave gennem din åbne mund. I dette tilfælde skal der opstå en let smerte i underlivet. Det tredje trin i dette kompleks er at trække maven ind i hypokondrium og holde ånde i 10-15 sekunder. Men hvis du kan, skal du holde vejret længere. Det er nok at udføre denne øvelse 3-4 gange.

Trin 3

Strækning hjælper med at slippe af med fedt i underlivet. I en liggende position skal du hæve dine ben 45 grader, strække tæerne fremad og gøre meget langsomme cirkulære rotationer. En cirkel skal beskrives i mindst tredive sekunder. Start med 1-2 gange. Så prøv at bringe det til ti på hver side.

Trin 4

Fremragende øvelser til at styrke mavemusklerne er "saks", "cykel". De hjælper ikke kun med at pumpe abs op, men også til at reducere størrelsen på taljen. Faktisk, når de udføres, er alle muskler inkluderet i arbejdet, inklusive dem, der er svære at nå.

Trin 5

At trække op er en anden kraftfuld øvelse. For at gøre det skal du ligge på ryggen, bøje knæene og løfte dem, så dine skinner er parallelle med gulvet. Placer dine hænder bag hovedet, med fingrene bøjet og albuerne fra hinanden.

Trin 6

Stram dine mavemuskler, udvid dit højre ben i en 45 graders vinkel. Samtidig skal du løfte fra gulvet, løfte dit hoved, nakke og skulderblade og nå med din højre skulder til dit venstre knæ. Gå tilbage til startpositionen og gentag øvelsen, men med det andet ben.

Anbefalede: