Evgeny Platov: Personligt Liv Og Karriere Inden For Kunstskøjteløb

Indholdsfortegnelse:

Evgeny Platov: Personligt Liv Og Karriere Inden For Kunstskøjteløb
Evgeny Platov: Personligt Liv Og Karriere Inden For Kunstskøjteløb

Video: Evgeny Platov: Personligt Liv Og Karriere Inden For Kunstskøjteløb

Video: Evgeny Platov: Personligt Liv Og Karriere Inden For Kunstskøjteløb
Video: Oksana Gritschuk Evgeny Platov Interview 2023, Marts
Anonim

Evgeny Arkadyevich Platov er en sovjetisk og russisk kunstløber, den eneste to gange mester i kunstløbshistorie.

Evgeny Platov: privatliv og karriere inden for kunstskøjteløb
Evgeny Platov: privatliv og karriere inden for kunstskøjteløb

I sportens historie er der mange lyse og unikke personligheder, der har forsvaret og fortsætter med at forsvare landets og flagets ære. De diskuteres, de klatrer konstant ind i det personlige liv og prøver at finde det mindste negative. Men de viet sig selv, deres liv til sport og til os, fansen. En af disse mennesker vil blive diskuteret.

Biografi

Evgeny Platov er en virkelig enestående personlighed, nu millioner af idoler, blev født den 7. august 1967 i Odessa. Den fremtidige lyse skøjte stjerne begyndte at skøjte i en alder af syv.

Evgeny begyndte sin karriere i 1974 på Avangard skøjtebane. Boris Rublev blev hans træner. Med sin første partner, Elena Krykanova, vandt Evgeny Platov junior-verdensmesterskabet tre gange i træk.

Derefter parrede han sig med Larisa Fedorinova, med hvem de tog fjerdepladsen i USSR-mesterskabet to gange i træk.

I 1989 blev Oksana Grischuk Platovs partner. Med hende vandt de De Olympiske Lege to gange. Men i 1998 skiltes de. Oksana gik for at erobre Hollywood, og Maya Usova blev Eugene's nye partner. Sammen optrådte de på professionelle isudstillinger under ledelse af Tatiana Tarasova. Med Maya vandt de det professionelle verdensmesterskab.

I 2006 optrådte Evgeny Platov sammen med modellen og skuespilleren Anna Azarova i showet "Dancing on Ice".

Platov er en strålende atlet. Efter at have nået sit højdepunkt i sin sportslige karriere begyndte han at coache og er nu meget efterspurgt i Amerika. Han arbejder i øjeblikket i staten New Jersey, USA på skøjtebanen Princeton Sports Center.

Eugene elsker bilkørsel. Han er en ivrig Formel 1-fan. Han er også en stor fan af luftfart og går ikke glip af et eneste luftshow. Evgeny bestod endda pilotlicenseksamen, og nu har han fem uafhængige flyvninger på sin konto.

Personlige liv

Evgeny Platovs personlige liv var ikke så succesrig som hans sportskarriere. I 1992 blev Eugene gift med skuespillerinden Maria Anikanova. Men i 1995 skiltes de og har boet sammen i tre år. På Internettet var der mange rygter om årsagen til skilsmissen, hvoraf den mest populære var versionen om Platovs konstante forræderi. Men Maria Anikanova benægtede oprigtigt denne version. Ifølge hende var årsagen den mest almindelige: hun var lige begyndt at forstå skuespil, og Eugene ønskede at fortsætte sin karriere som skater i Amerika.

I 2006, efter at have optrådt sammen med Anna Azarova, var der rygter om deres mulige romantik. Der var dog ingen bekræftelse på dette.

Senere mødte han den amerikanske Janine, med hvem han boede i et borgerligt ægteskab i mere end 10 år. Parret er nu forlovet.

Populær af emne.