England-hold Til UEFA EURO

England-hold Til UEFA EURO
England-hold Til UEFA EURO

Video: England-hold Til UEFA EURO

Video: England-hold Til UEFA EURO
Video: HEARTBREAKING! | England Fans Reaction during Euro 2020 Final Penalty Shootout | England 2 - 3 Italy 2024, Kan
Anonim

Russiske fodboldfans venter spændt på starten af det europæiske mesterskab, der afholdes i 2016 i Frankrig. De første rivaler for det russiske landshold i gruppespillet vil være briterne. Englands hold ved UEFA EURO 2016 er allerede kendt.

England-hold til UEFA EURO 2016
England-hold til UEFA EURO 2016

Englands landshold på UEFA EURO 2016 blev udelukkende dannet af spillere, der spillede for engelske Premier League-klubber. På samme tid er flertallet af holdet repræsenteret af spillerne fra London Tottenham Hotspur og en af de største klubber i landet - Liverpool. London-klubben har fem fodboldspillere i det sidste hold for England, samt spillerne, der forsvarer farverne på Mersesides. Til sammenligning har den engelske mester Leicester 2015-2016 kun delegeret en spiller til landsholdet. Det var den fremadrettede Jamie Vardy.

Tre målmænd er kommet ind i Englands porte til turneringen: Joe Hart, det nuværende landshold (Manchester City), Tim Heaton (Burnley) og Fraser Forster fra Southampton."

På det britiske forsvar, Tottenham-duoen: Danny Rose og Kyle Walker samt repræsentanter for Southampton, Chelsea, Liverpool, Manchester United og Everton. De er henholdsvis: Ryan Bertrand, Gary Cahill, Nathaniel Kline, Chris Smalling og John Stones.

Midtbanelinjen for briterne er hovedsageligt repræsenteret af spillerne i Liverpool. Dette er ikke tilfældigt, for i den nuværende sæson var den røde træner Jurgen Klop i stand til at danne en stærk knytnæve i midterlinjen i sin klub, der var egnet til landsholdets basis. Liverpool-midtbanespillere i den engelske trup er Jordan Henderson, Adam Lallana og James Milner. Foruden dem er den engelske midtbane repræsenteret af følgende spillere: Dele Alli (Tottenham), Ros Barkley (Everton), Eric Dyer (Tottenham), Raheem Sterling (Manchester City) samt Jack Wilshire fra Arsenal…

I angrebet præsenteres briterne for en reel sammensmeltning af erfaring og ungdom. Englands landshold de sidste fem år er svært at forestille sig uden den meget erfarne leder Wayne Rooney, der er kaptajn for Manchester United. Den bedste målscorer i engelsk fodbolds historie har også gjort det til EURO 2016. Fans ser især frem til præstationen for to lovende angribere, der har vist sig klart i den sidste sæson. Først og fremmest vedrører dette Leicesters Jamie Vardy. Den anden leder af holdets angreb kan med rette betragtes som Tottenham-spidsen Harry Kane. Derudover er Liverpools Daniel Sturridge og den unge Manchester United-angriber Marcus Rashford tilmeldt England UEFA EURO-hold.

Anbefalede: