Den Mest Tildelte Fodboldklub I England

Den Mest Tildelte Fodboldklub I England
Den Mest Tildelte Fodboldklub I England

Video: Den Mest Tildelte Fodboldklub I England

Video: Den Mest Tildelte Fodboldklub I England
Video: Sådan blev Newcastle verdens rigeste fodboldklub 2024, April
Anonim

England fodboldmesterskab (Premier League) er en af de bedste fodboldligaer i den gamle verden. Dette mesterskab er med rette anerkendt som det rigeste, det var i England, at fodbold i moderne forstand blev født. Blandt de mange fremragende klubber i Premier League kan den mest titlerede udpeges.

Den mest tildelte fodboldklub i England
Den mest tildelte fodboldklub i England

Den mest betegnede fodboldklub i England er måske kendt over hele verden. I Rusland har denne engelske klub det største antal fans. Vi taler om et hold fra Manchester, der blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede (1878) - Manchester United.

image
image

Manchester United har det største antal sejre i den største fodboldturnering i England - 20 gange har Manchester United udmærket sig i mesterskabet. Sidste gang, denne klub vandt ærestitlen, var i sæsonen 2012-2013.

Mere end ti gange har Manchester United vundet den ældste fodboldturnering i verden (FA Cup) - 11 gange. Derudover afholdes de engelske ligacupkonkurrencer i England. I denne turnering vandt de "røde djævle" 4 gange.

Blandt andre trofæer, der blev vundet af Manchester United på den indenlandske arena, er det værd at bemærke den engelske Super Cup: det berømte hold havde tyve af dem.

På den europæiske arena har Manchester United også opnået store højder. Således vandt holdet med "Old Trafford" den æresbevægelse i European Cup (Champions League) tre gange. Sejren over Bayern i 1999 i de sidste minutter for altid ind i verdensfodboldens historie som en enestående bedrift af spillere, der viste karakter i en håbløs situation. Manchester United vandt det første trofæ i Champions Cup i 1968, det sidste (i Champions League) i 2008. To gange mere (2009, 2011) spillede Manchester i finalen.

Andre vigtige sejre fra Manchester United på den europæiske arena er triumfer i Cup Winners 'Cup (1 gang), UEFA Super Cup (1 gang). United har vundet Intercontinental Cup og Club World Cup en gang.

Det skal bemærkes, at Liverpool i nogle kilder kaldes den mest betegnede fodboldklub i England. Hovedkriteriet for dette valg var Reds 'fem sejre i Champions League. Liverpool har dog vundet det indenlandske engelske mesterskab færre gange (18 mod 20 for Manchester).

Anbefalede: