Den Mest Tildelte Fodboldklub I Spanien

Den Mest Tildelte Fodboldklub I Spanien
Den Mest Tildelte Fodboldklub I Spanien

Video: Den Mest Tildelte Fodboldklub I Spanien

Video: Den Mest Tildelte Fodboldklub I Spanien
Video: С Бутонките напред: Левски между двама червени лобисти и 3 точки 2024, April
Anonim

I øjeblikket er det spanske fodboldmesterskab anerkendt som et af de mest interessante takket være tilstedeværelsen i de spanske klubber af de mest fremtrædende stjerner på verdensskalaen. Flere af de stærkeste klubber i verden spiller i den øverste spanske fodbolddivision, men historisk set er kun én anerkendt som det mest betegnede fodboldhold i Spanien.

Den mest tildelte fodboldklub i Spanien
Den mest tildelte fodboldklub i Spanien

Ifølge FIFA blev det berømte Madrid-hold "Real" anerkendt som det bedste fodboldklub i det 20. århundrede. Dette særlige hold er det mest titlen i Europa. Derfor er det ret logisk at anerkende det "cremede" som det bedste hold i Spanien.

Billede
Billede

I mere end et århundredes eksistens har Real Madrid vundet mange trofæer både på den indenlandske arena og på europæiske felter. I den øverste spanske division (La Liga) har Real Madrid vundet mere end tredive sejre (32). Dette er det bedste resultat blandt de spanske hold. Til sammenligning: Barcelona har kun vundet mesterskabet 23 gange.

Real Madrid er nitten spanske Cup-vindere, og Galacticos har vundet deres lands Super Cup yderligere ni gange.

Blandt alle europæiske fodboldklubber har ingen vundet Champions Cup-trofæet mere end dette spanske hold. Real Madrid har vundet den prestigefyldte turnering ti gange. Den vigtigste forfølger af Madrid efter denne indikator er det italienske "Milan" med syv sejre i den nævnte konkurrence.

Real Madrid har vundet to gange i den næstvigtigste europæiske cup - UEFA Cup. Det samme antal sejre registreres for "cremen" i UEFA Super Cup og Intercontinental Cup. Én gang (i 2014) vandt Real Madrid klub-verdensmesterskabet.

Fra begyndelsen af 2016 har Real Madrid 77 prestigefyldte sejre på den indenlandske arena og europæiske turneringer. Madrid har vundet et så imponerende antal titler i 113 år. Fans af Spaniens mest titlerede hold håber, at antallet af Real Madrid-trofæer fortsat vil stige i fremtiden.

Anbefalede: