Den Mest Tildelte Fodboldklub I Portugal

Den Mest Tildelte Fodboldklub I Portugal
Den Mest Tildelte Fodboldklub I Portugal

Video: Den Mest Tildelte Fodboldklub I Portugal

Video: Den Mest Tildelte Fodboldklub I Portugal
Video: Portugal vs Turkey 5-3 - All Goals and Highlights RESUMEN & GOLES ( Last Matches ) HD 2024, April
Anonim

Historien om portugisisk fodbold kender mange fremragende spillere, der startede deres karriere i det nationale mesterskab. På trods af at Liga Sagres ikke hører til de førende europæiske fodboldmesterskaber, er der flere store fodboldklubber i det portugisiske mesterskab.

Den mest tildelte fodboldklub i Portugal
Den mest tildelte fodboldklub i Portugal

Fodboldfans navngiver let de tre mest berømte hold i Portugal, som inkluderer Porto, Benfica og Sporting. Historien om det portugisiske nationale mesterskab i fodbold fremhæver den mest titlen klub i Portugal - Benfica Lissabon.

image
image

Klubben fra Portugals hovedstad blev grundlagt i 1904. Senere blev dette sportshold det grundlæggende hold for det indenlandske fodboldmesterskab.

Gennem hele sin historie har Benfica sat rekorder for antallet af trofæer, der er vundet i alle større portugisiske turneringer. Det portugisiske mesterskab er blevet sendt til Benfica 34 gange. De sidste to uafgjort i Sagres League sluttede med Benficas sejr. Lissabon-klubben har vundet det nationale mesterskab tre eller flere gange i sin historie.

Benfica har et rekordantal sejre i den portugisiske cup. Fodboldspillere fra hovedstaden hævede det elskede trofæ over hovedet 18 gange. Portugal er vært for League Cup, som Benfica har vundet på seks sæsoner. Den portugisiske Super Cup er blevet sendt til Eagles fem gange.

På den europæiske scene ser Benficas præstationer mere beskedne ud i forhold til andre tophold i de vigtigste europæiske mesterskaber. Fodboldhistorien i Lissabon har dog også sine gyldne sider, der går tilbage til begyndelsen af 60'erne. Benfica vandt europacupen to gange i træk - i 1961 og 1962.

Anbefalede: