Korrekt Ernæring Under Træning

Korrekt Ernæring Under Træning
Korrekt Ernæring Under Træning

Video: Korrekt Ernæring Under Træning

Video: Korrekt Ernæring Under Træning
Video: Sådan spiser du korrekt før du skal træne 2024, Kan
Anonim

Nu går samtalen ikke om kosttilskud eller medicin, der kan hjælpe med at tone musklerne, give aktivitet, hjælpe med at tilføje muskelmasse, men om de produkter, der er nødvendige til brug, og om kosten, der er formuleret korrekt.

Korrekt ernæring under træning
Korrekt ernæring under træning

Som vi ved, er alle forpligtet til at modtage en vis mængde BJU dagligt (daglig indtagelse af proteiner, fedt og kulhydrater), men ikke alle observerer dette. Desuden skal disse indikatorer for en nybegynderatlet øges, da energiomkostningerne vil være højere.

Med forbedrede sportsaktiviteter skal atleten spise 6-7 gange om dagen, ikke mindre. Friske grøntsager og frugter skal også medtages i menuen. De skal udgøre ca. 10% af den samlede diæt.

På dage med undervisning skal de første måltider være meget nærende. Efter klokken to om eftermiddagen skal der tages flere måltider med jævne mellemrum, og i den sidste time før træning skal du drikke mere vand.

Prøv at forbruge mindre svær at fordøje mad hver dag, i det mindste mindre ofte tilføje det til menuen. Disse fødevarer fordøjes bedst efter træning.

Madlavning er vigtig, fordi f.eks. Dampede eller kogte fødevarer er sundere og lettere for kroppen at absorbere. Du har brug for det maksimale udvalg af retter og ikke hyppig gentagelse af tilbehør.

Billede
Billede

Før træning ernæring

Vi er ikke i stand til at fordøje meget mad under sport. Derfor vil det være klogere at spise mad, der indeholder en masse kulhydrater tre timer før træning. Du kan også tage et lille måltid en time før klassen.

Spise efter træning

Det er også godt at drikke sød te eller kaffe inden klassen, du kan spise noget rig på glukose. Når alt kommer til alt, hvis du spillede sport i flere timer i træk, men ikke spiste noget før træning, falder dit blodsukkerniveau, træning bliver vanskelig, og du bliver sløv. Derfor anbefaler læger at spise inden for to timer efter træning.

Kulhydrater kan absorberes i forskellige hastigheder, så glukoseniveauerne kan stige for hurtigt eller for langsomt.

Baseret på ovenstående kan vi konkludere, at ernæring, både før og efter træning, er meget vigtig i vores liv. Vær opmærksom på hvad og hvordan du spiser og på hvilket tidspunkt, da du kan skade dig selv.

Anbefalede: