FIFA World Cup: 14. Kampdag I Alt

FIFA World Cup: 14. Kampdag I Alt
FIFA World Cup: 14. Kampdag I Alt

Video: FIFA World Cup: 14. Kampdag I Alt

Video: FIFA World Cup: 14. Kampdag I Alt
Video: FIFA WORLD CUP 2014 Brazil - Путь до финала![Россия - Южная Корея] 2024, Kan
Anonim

Den 14. spildag præsenterede tilskuerne for de næste fire kampe ved FIFA World Cup. De sidste spil i gruppe E og F blev spillet af holdene i Argentina, Nigeria, Bosnien-Hercegovina, Iran, Ecuador, Frankrig, Honduras og Schweiz.

2014 FIFA World Cup: 14. kampdag i alt
2014 FIFA World Cup: 14. kampdag i alt

Dagens mest spektakulære spil var mødet mellem landsholdene i Argentina og Nigeria. Sydamerikanerne har allerede sikret sig vej ind i slutspillet, så spillerne på dette hold behøvede ikke at bekymre sig om det endelige resultat såvel som Nigeria-holdet, som havde en god chance for at fortsætte med at kæmpe ved verdensmesterskabet. I første halvdel så publikum tre mål, de første to blev allerede scoret i det fjerde minut - sydamerikanerne og afrikanerne udvekslede mål. I den fortættede tid af første halvdel satte Messi Argentina foran med 2 - 1. Efter pausen så publikum igen udvekslingen af mål i begyndelsen af halvdelen. Først scorede afrikanerne, og derefter tog argentinerne igen føringen. Det endelige resultat af mødet er 3 - 2 til fordel for Argentina. Messi scorede to gange. Nu spiller sydamerikanerne 1/8 med Schweiz, og nigerianerne møder det franske hold.

I den anden kamp i gruppe F slog Bosnien-landsholdet let det iranske hold. Mødets endelige score er 3 - 1 til fordel for europæerne. Denne sejr gav imidlertid ikke Bosniens spillere ret til at kvalificere sig fra gruppen. Europæerne går sammen med spillerne fra Iran hjem.

I gruppe E stod det franske landshold overfor Ecuador. Europæerne har allerede løst problemet med at nå den næste fase af turneringen, så på banen i Rio de Janeiro så publikum mange franske spillere blandt stedfortræderne. Mødet gav ikke publikum nogen mål, det sluttede med en score på 0 - 0. Dette resultat bringer Frankrig til slutspillet og sender det ecuadorianske hold hjem.

Det schweiziske landshold i deres sidste kamp i gruppe E besejrede Honduras med en tør score på 3 - 0. Den schweiziske angriber Jerdan Shaqiri skinnede i kampen. Han lavede et hattrick. Det første mål viste sig at være særligt smukt, da Shakiri sendte bolden i de ni yderste af Honduras 'mål med et spark uden for feltet. Resten af kampen var domineret af europæerne. Shakiri scorede yderligere to mål. Europæernes sejr bragte det schweiziske landshold fra andenpladsen i gruppe E til Argentina i 1/8 finalen af verdensmesterskabet.

Anbefalede: