Hvordan Man Bygger Muskler Uden Motion

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Uden Motion
Hvordan Man Bygger Muskler Uden Motion

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Motion

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Uden Motion
Video: Dagens tip omkring hvordan du bygger muskler uden at overtræne. 2024, April
Anonim

Smuk pumpet krop op. Der er noget ved det. Noget vidunderligt. Men der er ikke tid til motion eller lyst eller anden grund forstyrrer at gå i gymnastiksalen.

Hvordan man bygger muskler uden motion
Hvordan man bygger muskler uden motion

Instruktioner

Trin 1

Kør ind på gaden. Du har måske troet, at du kan opnå et betydeligt resultat i muskelopbygning, mens du ligger i sofaen. Imidlertid er teleshopping maskiner, der lover store mavemuskler og biceps på 5 minutter om dagen, en myte. Mere præcist kan du få en slags resultat, men det er usandsynligt, at folk, der reklamerer for disse produkter for en figur, kun har pumpet sig op takket være disse vidunderlige opfindelser.

Mangel på motion eliminerer i princippet ikke en aktiv livsstil. Løb, cykle, stå på ski, svømme i poolen. Alt dette er meget mere interessant end de sædvanlige øvelser med jern eller simulatorer. Omkring marker, skove, panoramaer over byen - og du bevæger dig stolt midt i alt dette og pumper dine muskler op.

Men håb ikke, at Schwarzeneggers muskler kommer til dig gennem at spille basketball. Selvfølgelig vil du udvikle nogle specifikke muskler, og din krop vil være i konstant tone, men du skal glemme 45 cm bicep.

Trin 2

Husk regelmæssighed. For at du skal have noget mere eller mindre markant resultat i at pumpe muskler op, skal du regelmæssigt engagere dig i din yndlingssport. Og det tilrådes at engagere sig i forskellige typer, så alle typer muskler er involveret. Det betyder, at hvis du mandag har fodbold, så onsdag - poolen og fredag - en vandretur til klatrevæggen.

Trin 3

Spis rigtigt. Selvom du beslutter dig for at opgive jern, betyder det ikke, at du har brug for at opgive en sportsdiet, da muskler stadig har brug for at vokse. Spis protein mad som kød, fisk, æg og cottage cheese. Læn dig på kulhydrater såsom ris, boghvede, kartofler. Glem ikke vitaminer (frugt, grøntsager). Kosttilskud gør heller ikke ondt. Selvfølgelig tæller vi ikke "kemi", men vitamin-mineralkomplekser, chondro- og kardiobeskyttere vil ikke blande sig. Du kan også give dig en ekstra portion protein gennem protein shakes.

Anbefalede: