10 Ting Hver Jogger Burde Vide

10 Ting Hver Jogger Burde Vide
10 Ting Hver Jogger Burde Vide

Video: 10 Ting Hver Jogger Burde Vide

Video: 10 Ting Hver Jogger Burde Vide
Video: 9 Things Mudrunner did better than Snowrunner 2024, April
Anonim

Løb er en af de mest tilgængelige sportsgrene. For at begynde at løbe behøver du ikke have nogen specifik fysisk træning eller dyrt udstyr. Et par tip til dem der løber eller bare ønsker at komme i gang.

10 ting hver jogger burde vide
10 ting hver jogger burde vide

1. Valg af stødabsorberende sko. Det er vigtigt at finde den rigtige løbesko til din løb. Hvis du løber i ubehagelige eller forkerte sko, så som et resultat efter seks måneder ledsmerter og misdannelse i foden.

2. Lær og anvend løbsteknik. Uden at følge visse regler kan du udtømme dig selv meget hurtigt, og så forsvinder al lyst og motivation til at løbe.

3. Start lille. Hvis det er svært at begynde at løbe om morgenen, skal du bare starte med en 15-30 minutters gåtur i et hurtigt tempo. Efterhånden som du øger tempoet og afstanden efter to uger, kan du sikkert skifte til løb.

4. Om sommeren, før du kører, skal du drikke 1 liter vand om vinteren - 2 liter. Dette muliggør fedtforbrænding og udskillelse af essentielle hormoner.

5. Inden du kører, skal du foretage den nødvendige opvarmning. Du skal ælte fødder, kalve, knæ, bækken og rygsøjle.

6. Mens du løber, skal du nøje overvåge vejen, dette undgår ubehagelige situationer eller kvæstelser. Bedre ikke at køre med vakuumhovedtelefoner.

7. Mens du løber, er det vigtigt at lide dig selv, så du skal ikke kun vælge behagelige sko, men også smukke tøj.

8. Kør på overfyldte steder. Dette vil give dig mere motivation, da du straks føler, hvordan folk ser på. Når du løber foran alle, tjener du som et eksempel for dem, og din egen selvtillid øges.

9. Indledningsvis er det bedst at bruge en pulsmåler. Hvis pulsen er i et normalt tempo på 150-170, er det for tidligt at løbe, det er bedre at starte med en hurtig gåtur.

10. Vær vedholdende, ensidig og engageret i hvad du gør. Giv aldrig op, uanset hvor svært og svært det er, og uanset hvor meget du vil stå op om morgenen og løbe. Sport er valget af de stærke.

Anbefalede: