Hvad Skal Du Vide, Når Du Går Til Stadion?

Hvad Skal Du Vide, Når Du Går Til Stadion?
Hvad Skal Du Vide, Når Du Går Til Stadion?

Video: Hvad Skal Du Vide, Når Du Går Til Stadion?

Video: Hvad Skal Du Vide, Når Du Går Til Stadion?
Video: 📣 Звёздный час. Димаш КУДАЙБЕРГЕН на пресс-конференции " Славянский базар"✯SUB✯ 2024, April
Anonim

Klar til at gå i fodbold, men det er din første gang? Sæt derefter din tvivl til side og gå! Dette er en af de mest fantastiske oplevelser i dit liv!

Stadion
Stadion

Alle i deres liv skal deltage i en fodboldkamp mindst en gang. Først da kan han dristigt sige "dette er ikke mit." Men sandsynligvis forbliver atmosfæren på fodboldfestivalen uforglemmelig! Og pludselig vil en almindelig husmor blive til en lidenskabelig cheerleader, der ikke går glip af et eneste spil.

Men for at gå til en kamp skal du kende et par regler, ellers kommer du måske ikke ind i fodbold og får dig selv i problemer.

Beslut, hvilket match du vil gå til. Bedst af alt skal det være seriøs fodbold, hvor en russisk klub spilles mod en udenlandsk. Situationen der vil være anderledes, og selve fodbolden vil være mere interessant.

Køb billetter på forhånd, for før fodbold kan du kun sælges af spekulanter til en tredobbelt pris. Studer stadionskortet nøje, find dine pladser, forstå hvordan man bedst kan gå.

Det er nødvendigt at ankomme til stadion på forhånd, da der ved indgangen er adskillige politibånd, der gennemsøger alle. Det tager mindst en halv time plus en halv time at stå i kø for at komme til podiet og finde din plads. Så det er bedst at ankomme to timer før starten.

Hvis du vil købe en slags souvenir, skal du være forsigtig. Når alt kommer til alt, hvis du køber det forkerte holds symboler, vil hele kampen blive klippet af dig af alle, der sidder rundt.

Diskuter aldrig med politiet, de har deres eget job, det er bedre at være enige med dem i alt, ellers tager det ikke lang tid at komme til politiet, og indtil de finder ud af det, slutter al fodbold.

Det er bedre at forlade stadionet 10 minutter før slutningen (medmindre du ikke kan rive dig væk!), For efter kampen frigøres ikke alle på én gang, og din tur kan komme så meget som en og en halv time senere.

Og vigtigst af alt: glem ikke at være i godt humør! Når alt kommer til alt er fodbold en ferie!

Anbefalede: