Hvad Skal Man Se Efter, Når Man Køber Et Elektrisk Skateboard

Hvad Skal Man Se Efter, Når Man Køber Et Elektrisk Skateboard
Hvad Skal Man Se Efter, Når Man Køber Et Elektrisk Skateboard

Video: Hvad Skal Man Se Efter, Når Man Køber Et Elektrisk Skateboard

Video: 5 things you should know before buying an Electric Skateboard or Longboard 2022, December
Anonim

I dag køber flere og flere mennesker et elektrisk skateboard. Det kan være et godt alternativ til et traditionelt skateboard, da det er en fornøjelse at bruge dette køretøj. Hvad skal du se efter, før du køber?

Hvad skal man se efter, når man køber et elektrisk skateboard
Hvad skal man se efter, når man køber et elektrisk skateboard

Hvordan fungerer et elektrisk skateboard?

Dette bræt kan styres ved at balancere kroppen, så det er lidt svært at holde fast i starten. Det kan være besværligt at klatre op og ned på tavlen og opretholde balance i løbet af denne tid. Du kan hjælpe dig selv med dette ved at holde en genstand i dine hænder for at afbalancere tyngdepunktet. Heldigvis kræver træning ikke meget forberedelse og tager lidt tid.

Producenterne hævder, at en halv time er nok til, at du kan lide at køre. Kontrollerne er intuitive: Når du læner dig fremad, går brættet fremad, når det læner sig tilbage, går det tilbage. 360 ° rotation er mulig på grund af korrekt benarbejde. Uden nogen indsats fra din side fremskynder enheden, sænker den eller drejer. Et elektrisk skateboard er en gadget, der snarere anbefales til fritidsbrug på flade overflader.

Hvad skal man se efter, før man køber?

Batterikapacitet. I de fleste tilfælde holder et fuldt opladet batteri 15-20 kilometer. Disse parametre adskiller sig lidt fra model til model, så vær opmærksom på dem inden du køber.

Fart. Som regel har den ikke store uoverensstemmelser mellem modeller fra forskellige producenter. De er lig med ca. 10 km / t.

Vægt. Det er en ganske vigtig parameter. Hvis du f.eks. Vil køre på arbejde. På steder, hvor du ikke kan ride, skal du bare bære skateboardet i dine hænder.

Kvalitet. Produkter af god kvalitet er kendetegnet ved materialer af høj kvalitet, opmærksomhed på alle detaljer og enhedens pålidelighed.

image
image

Hvad tilbyder producenterne?

Hover Board. Hover Board garanterer en fornøjelse at bruge og en behagelig tur. Bevæger sig på tavlen og skinner med en tilbageholdt blå farve. Enheden udvikler en hastighed på ca. 15 km / t, og dens maksimale belastning er 120 kg. Det er kendetegnet ved et interessant design og et valg af farver.

Goclever City Board er et skateboard til en meget attraktiv pris. Ifølge producentens løfter giver et fuldt opladet batteri dig mulighed for at køre ca. 20 km med en hastighed på 15 km / t. Det er et moderne alternativ til det traditionelle skateboard. Takket være mekanismen kan den let betjenes. Fås i to farver: sort og hvid.

Smart Balance er et bræt perfekt til både underholdning og transport. Ved at kontrollere din krop kan du bevæge dig i enhver retning. Accelerationsmoduler og sensorer, der beregner brugerens tyngdepunkt, muliggør stabil bevægelse af køretøjet. Enhedens maksimale hastighed er 10 km / t, og rækkevidden er ca. 15-20 kilometer.

Elektriske skateboards er en gadget, der ikke kun kan nydes af børn, men også af voksne. Det er også en god idé for en gave, der helt sikkert vil glæde enhver fødselsdags person, såvel som en miljøvenlig transportform, der ikke udsender nogen forurening i miljøet.

Populær af emne.