Hvad Man Skal Spise Før Og Efter Træning

Indholdsfortegnelse:

Hvad Man Skal Spise Før Og Efter Træning
Hvad Man Skal Spise Før Og Efter Træning

Video: Hvad Man Skal Spise Før Og Efter Træning

Video: Hvad Man Skal Spise Før Og Efter Træning
Video: HVAD JEG SPISER FØR & EFTER MORGENTRÆNING ⎮ Hvad skal du spise før og efter træning? 2024, April
Anonim

Spørgsmålet om strømforsyningssystemet i nærværelse af fysisk aktivitet er ret akut. Hvordan man spiser rigtigt, hvilken diæt man skal vælge, hvor lang tid der skal gå fra slutningen af træningen til måltidet - disse faktorer påvirker det endelige resultat.

Hvad man skal spise før og efter træning
Hvad man skal spise før og efter træning

Hvad skal jeg spise før træning?

I professionel sportsdietetik er der et koncept med kulhydratbelastning. Spis en lille mængde kulhydrater cirka en time før du begynder din træning. Kulhydrater kan være kornbrød, sandwich, frugt eller juice. Hvis du kommer til at tabe dig, træner om morgenen, er det meget vigtigt at forstå, at forbrænding af fedt på tom mave er helt nytteløst. Kroppen har brug for lidt brændstof for at starte alle vigtige processer.

Der er en alternativ mening, ifølge hvilken to eller to og en halv time før træning skal du spise lidt fedt eller protein. Når du begynder at træne, skal al mad fordøjes, hvilket giver dig styrken til at træne. Denne mulighed er velegnet til dem, der regelmæssigt og ordentligt spiser i løbet af dagen på en sådan måde, at pauser mellem måltiderne ikke er mere end fem timer. Kulhydratbelastning i en situation med regelmæssige måltider betragtes som en nødsituation, hvis regimen er ude af drift, og du ikke har spist noget i lang tid.

Den eneste type belastning, der kræver tom mave, er yoga, næsten alle instruktører mener, at du skal gøre denne type belastning om morgenen uden at spise morgenmad, ellers kan der opstå ubehag. Hvis du ikke kan koncentrere dig om yoga uden morgenmad, skal du begrænse dig til et glas te eller fortynde friskpresset juice med vand.

Du bør ikke spise under træning. Den eneste sport, der giver dig mulighed for at styrke dig selv i processen og endda kræver det, er et imponerende afstandsløb. Kulhydrattilskud genopfylder kroppens energiressourcer.

Hvad skal man spise efter træning?

At spise den rigtige diæt efter træning afhænger af typen af træning. Hvis du er fan af cardio-træning, kan din hovedopgave være at gendanne glykogenlagre eller lagrede kulhydrater. Du bruger dets reserver op, inden du begynder at bruge fedtvæv. Manglende gendannelse af glykogen efter en sådan træning vil sænke metaboliske processer, og du vil være mindre modstandsdygtig i et stykke tid. Så efter et løb eller anden cardio-træning er det bedst at have en smoothie, milkshake eller frugt. Dette gøres bedst femten minutter efter afslutningen af klassen.

Kontakt en professionel for det perfekte træningsprogram. Et velvalgt trænings- og ernæringssystem gør underværker.

Hvis du træner styrketræning for at styrke musklerne eller opbygge masse, skal du inden for to timer efter træning spise noget med meget protein. Magert kød, hytteost, fjerkræ, fisk eller en protein shake vil gøre.

Anbefalede: