Hvilke Fødevarer At Spise Før Træning

Hvilke Fødevarer At Spise Før Træning
Hvilke Fødevarer At Spise Før Træning

Video: Hvilke Fødevarer At Spise Før Træning

Video: Hvilke Fødevarer At Spise Før Træning
Video: Sådan spiser du korrekt før du skal træne 2024, April
Anonim

Før du går i gymnastiksalen, er det uønsket at spise tunge mad med højt kalorieindhold. I stedet skal du vælge nogle af følgende fødevarer for at hjælpe dig med at presse mest styrke og energi ud af din krop. Nedenfor er 6 af de bedste anbefalinger til mad før træning.

Hvilke fødevarer at spise før træning
Hvilke fødevarer at spise før træning

Yoghurt

Hvis du er ny til at træne og ikke ved hvad du skal spise før træning, så er yoghurt det bedste valg. For at få mest muligt ud af de sundhedsmæssige fordele, bland det med nogle tørrede frugter. Blandt de mange forskellige typer yoghurt er det bedre at spise græsk, da den indeholder mindre sukker.

Havre

Havre er en rig kilde til fiber, der frigiver kulhydrater til energi. Så hvis du vil forblive så energisk som muligt under din træning, skal du spise havre mindst 30 minutter inden du træner.

Bananer

Banan indeholder meget hurtigtvirkende kulhydrater. Denne frugt øger energiniveauet betydeligt og stimulerer fysisk ydeevne. Plus, at have masser af kalium er godt for dine muskler og nerver. Generelt er banan en af de bedste anbefalinger til mad før træning.

Æggehvide

Æggehvider yder god støtte til muskelvækst og -reparation, så de er gode til at forberede din krop til motion. Derudover indeholder de praktisk talt ingen fedtstoffer.

Smoothie

Smoothies er den bedste mad, inden de går i gymnastiksalen for at give kroppen nok næringsstoffer til intens træning. Et sådant produkt har et højt proteinindhold, som let absorberes af kroppen. Smoothies lavet af bær er ifølge professionelle eksperter de mest egnede.

Koffein

Ifølge nogle undersøgelser kan koffein hjælpe kroppen med at frigive mere energi og reducere træthed. Derudover er koffein ideel til overvægtige mennesker, da det forbrænder fedt effektivt. Det skal dog indtages i små mængder.

Anbefalede: