Som Det Er Før Træning

Indholdsfortegnelse:

Som Det Er Før Træning
Som Det Er Før Træning

Video: Som Det Er Før Træning

Video: Som Det Er Før Træning
Video: Fc Ljiljan Før Træning Maj 2009 Del 1 2024, April
Anonim

Alle kan og bør gå i sport. Fysisk aktivitet er god, fordi den tvinger dig til at genoverveje din diæt. Mange ved ikke, hvordan man spiser, før de træner, og de forbliver enten sultne eller føler en tung mave under træning.

Som det er før træning
Som det er før træning

Instruktioner

Trin 1

Hvis du spiser efter en tidsplan og har afbalanceret din diæt fuldstændigt, behøver du ikke foretage specielle justeringer for at spise før træning. Professionelle atleter lever i denne tilstand. Almindelige mennesker, der træner uregelmæssigt og endnu ikke har etableret deres ernæring, bør gøre dette hurtigst muligt.

Trin 2

Planlæg din diæt til at forbruge færre kalorier, end du forbrænder. Men husk, for ikke at sænke dit stofskifte, skal du spise mindst 1200-1500 kalorier om dagen. Hvis du træner konstant, skal energien øges til 2000 kcal.

Trin 3

Det meste af den energi, som kroppen bruger i træningsprocessen, modtager han mindst 1-3 timer før den. Derfor giver det ingen mening at sluge sig lige før klassen, hvis du allerede har spist tilfredsstillende. En snack er nok, hvis du er sulten. Hvis der ikke er nogen appetit, skal du ikke tvinge dig selv.

Trin 4

Professionelle atleter ved altid, hvilke snacks før træning der er gode for dem. De bruger protein shakes. For dem, der ikke ønsker at bruge pulveriseret mad, kan du selv lave cocktails. En mælkebaseret blanding med tilsætning af hytteost, frugt, nødder og æg vil tilfredsstille let sult og give energi i flere timer. Du skal drikke en sådan cocktail mindst en time før træning.

Trin 5

De, der er vant til at træne på tom mave, for eksempel om morgenen, behøver ikke at vide, hvordan man spiser, før de træner. Det er mere passende at spørge, hvornår han begynder at spise efter hende. Både mad og væsker kan kun indtages 40 minutter efter, at du er færdig med undervisningen. Problemet kan være netop i vandet - under fysisk aktivitet, nogle gange vil du virkelig drikke, men du kan ikke gøre dette. Nogle løser problemet ved at drikke ca. 0,5 liter vand inden undervisningen. Men derefter skal der gå mindst en time. Derfor er det ikke særlig praktisk at træne om morgenen.

Trin 6

Der er mennesker, der har brug for snacks, inden de træner som luft. Disse personer inkluderer dem, der smertefuldt oplever glukosesvingninger. Hvis en sådan person ikke spiser før træning, kan han passere under træning. Normalt hævder besvimelsen sig med svimmelhed og svaghed med koldsved. De, der kender denne funktion bag sig, skal have en let snack, inden de træner. Ellers bliver fysisk aktivitet en byrde og vil ikke bære positive resultater.

Anbefalede: