Hvilken Mad Skal Du Spise Før Din Træning?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Mad Skal Du Spise Før Din Træning?
Hvilken Mad Skal Du Spise Før Din Træning?

Video: Hvilken Mad Skal Du Spise Før Din Træning?

Video: Hvilken Mad Skal Du Spise Før Din Træning?
Video: Sådan spiser du korrekt før du skal træne 2024, April
Anonim

Du skal gå i gymnastiksalen om morgenen, selvom undervisningen er om aftenen. I dagens travlhed er det så let at glemme, hvordan man spiser før en træning, at man kan skynde sig at spise en halv time før. Som et resultat - tyngde i maven, kvalme og til sidst forkælet erhverv.

Hvilken mad skal du spise før din træning?
Hvilken mad skal du spise før din træning?

Mange mennesker holder op med at dyrke sport netop fordi de ikke ved, hvad de skal spise, før de træner for at gøre det sjovt og effektivt. Vi bliver nødt til at ændre regimet og stilen på mad.

Menu før træning

Når du overvejer, hvad du skal spise inden træning, skal du først og fremmest være opmærksom på letfordøjelige proteiner og komplekse kulhydrater. På samme tid, et par timer før træning, er det nødvendigt at reducere fedtindtag til et minimum.

Hvad giver en sådan ernæring? Kulhydrater giver hjernen og musklerne den energi, de har brug for under træning. Derudover er der i perioder med intens fysisk aktivitet ikke selv simple kulhydrater - søde kager, honning, juice - deponeret i fedt. Tværtimod forbruges sådanne produkter, som hurtigt absorberes, lige så hurtigt.

Protein spiller en nøglerolle i ernæring før træning. Det er en byggesten til celler, der giver dig mulighed for at forbrænde overskydende fedt uden at miste muskelmasse. Mangel på fedt giver ikke kun en behagelig mave under fysisk aktivitet, men forbedrer også fordøjelsen og absorptionen af næringsstoffer fra proteiner og kulhydrater.

Retter til atleter

Fysisk aktive mennesker, der er interesserede i, hvordan man spiser inden træning, indebærer en bestemt menu. De, der betragter sportsgrene som en væsentlig del af deres liv, spiser kun grøntsags- eller frugtsaft, frisk frugt, proteinskak eller kornstænger samt müsli med mælk eller bare kogte æg, inden de træner.

Almindelige mennesker, der fra tid til anden besøger en fitnessklub, vil også gerne vide, hvad de skal spise før de træner, uden at ændre deres livsstil. Det er ret nok for sådanne mennesker at bruge kogt fjerkræ med ris eller boghvede, bagte kartofler med fisk eller proteinomelet med havregryn et par timer før undervisningen.

De, der har travlt med at træne fra arbejde og ikke kan forberede sig et fuldt måltid, bør tage snacken i form af proteinrystelser til efterretning. De fremstilles af hytteost, æg, mælkepulver eller modermælkserstatning, tilsæt yoghurt, sødmælk, valle, kefir, yoghurt, juice, bær, tørrede frugter, nødder osv. Det er meget muligt at tage disse ingredienser med til arbejde, og du behøver ikke finde ud af, hvad du skal spise før træning.

Denne cocktail kan drikkes en halv time før undervisningen starter. Og drik det ned med stærk usødet te, som hjælper med at fjerne fedt fra fedtceller og forbrænde det under træning.

Anbefalede: