Hvad Skal Man Gøre Efter Træning

Hvad Skal Man Gøre Efter Træning
Hvad Skal Man Gøre Efter Træning

Video: Hvad Skal Man Gøre Efter Træning

Video: Hvad Skal Man Gøre Efter Træning
Video: Hvad skal man spise, når man træner? | #COACH 2024, April
Anonim

Mens motion er en fantastisk måde at håndtere stress på, er det normalt et stort chok for kroppen. Hvis du afslutter din træning med det sædvanlige fald i sofaen, vil musklerne (og vigtigst af alt hjertet) hurtigt slides, og sporten begynder at have en skadelig indvirkning på dit helbred, og derfor er det meget vigtigt at være i stand til for at gennemføre lektionen korrekt.

Hvad skal man gøre efter træning
Hvad skal man gøre efter træning

Tøm kroppen. Intens sport skal ikke afbrydes med det samme - selv i skolen er børn tvunget til at hvile efter fem minutters løb. Dette hjælper med at berolige hjerterytmen og slappe af musklerne. I praksis er det bedst at gentage opvarmningsøvelserne i slutningen af træningen, men med en lavere intensitet. Det er også nyttigt at tage et par minutter at gå i et målt tempo.

Stræk dine muskler. Strækning er ikke en obligatorisk proces, men det supplerer perfekt "losning" fra første afsnit og har desuden en gavnlig virkning på ledbåndene. Dette kan kun ignoreres af dem, der beskæftiger sig med vægtløftning - akrobater tværtimod har brug for at gøre dette til en obligatorisk afslutning af hver træning. I sidste ende kan strakte muskler trække sig sammen med meget større intensitet og åbne op for mange flere kraftplaner, hvilket gør dig meget mere mobil.

Drik kun efter træning. En fuld mave kan i høj grad forstyrre træningen, så prøv kun at skylle munden for at lette din tørst, mens du træner. Imidlertid skal dehydrering af kroppen kompenseres for, derfor skal du efter klassen sørge for at drikke fra 300 til 500 ml væske, selvom du ikke rigtig vil - det vil hjælpe med at kompensere for svedtendens under træning.

Jo hurtigere du spiser, jo bedre. Musklerne i kroppen udvikler sig på grund af "mikrotraumatisering", og det er grunden til, at de gør ondt den næste dag: teknisk set går de gradvist i stykker og vokser tilgroede. Jo hurtigere du forsyner kroppen med yderligere vitaminer og proteiner for at kompensere for skaderne, jo mere smertefri vil de passere for dig. På trods af at de fleste atleter træner hjemmefra, anbefales det efter klasse at "tygge" i det mindste noget. En af de mere bekvemme opskrifter er en chokoladestang (som Snickers) og 500 ml sodavand (Sprite, Fanta). Glukose og koffein fylder mange kalorier og hjælper dig med ikke at føle dig for træt.

Anbefalede: