Hvad Man Skal Se Efter, Når Man Vælger Skøjter

Indholdsfortegnelse:

Hvad Man Skal Se Efter, Når Man Vælger Skøjter
Hvad Man Skal Se Efter, Når Man Vælger Skøjter

Video: Hvad Man Skal Se Efter, Når Man Vælger Skøjter

Video: Hvad Man Skal Se Efter, Når Man Vælger Skøjter
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, April
Anonim

Når du vælger skøjter, skal du være opmærksom på det materiale, de er fremstillet af, kvaliteten af indersålen og tungen samt tilstedeværelsen af specielle puder for at beskytte foden mod skader. Bladet skal have en mat glans og en slibningsradius på 11 til 15 mm.

Showcase med skøjter i butikken
Showcase med skøjter i butikken

Issport har altid været på en særlig konto i Rusland. De russiske kunstskøjteløbers sejr ved de olympiske lege i Sotji gav en endnu større drivkraft for udviklingen af denne sport. Flere og flere almindelige amatører kommer til banen med deres børn, så emnet med at vælge specielle sko til sådanne aktiviteter er mere relevant end nogensinde. Hvad skal du se efter, når du vælger skøjter?

Kriterier for valg af boot

Først skal du vide, at skøjter kan være amatører, semi-professionelle og professionelle, hvor hockeyspillere spiller. Men hockeyskøjter adskiller sig markant fra krøllede skøjter, så du skal vælge ud fra, hvilken slags sport du planlægger at lave. Men uanset hvilket formål de købes, skal de afprøves, i intet tilfælde bør du købe sådanne sko fra en onlinebutik eller bede om at købe nogen fra dine bekendte. Kun ved at sætte dem på dine fødder, fuldt snørebånd og gå lidt rundt i butikken, kan du betale sælgeren.

Det anbefales at købe skøjter 1 størrelse større, så du kan bære en varm sok. Hvis du planlægger at købe skøjter på plastikbasis, vil dine fødder altid være varme på grund af de medfølgende skumstrømper, men på grund af den øgede stivhed er sådanne støvler ikke egnede til at spille hockey. Gode skøjter har en hård, ægte lædersål, der perfekt kan fastgøre foden. Det er godt, hvis indersålen tørrer hurtigt indeni, den "blæste" tunge har et hak, der gentager formen på benet, og tilstedeværelsen af specielle puder hjælper med at beskytte benet mod skader og skaber støtte til hælen.

Læderet skal være fast, men blødt at røre ved, støvletungen er godt syet langs kanterne, og afstanden mellem blonderhullerne skal være bred.

Bladevalgskriterier

Stærkt hærdet rustfrit stål bruges til produktion af løbere. I dyre modeller er løberne aftagelige, som et resultat kan du spare på at købe nye støvler. Gode knive har en mat glans, hvis der er en, behøver du ofte ikke slibe knivene - de glider meget godt. Hvis støvlerne blev købt i en butik, og løberne er i en anden, er det bydende nødvendigt at kontrollere symmetrien på støvlesålen - tålinjen skal være en fortsættelse af hælen, ellers kan der opstå installationsproblemer.

Slibning af knivene er meget vigtigt. Normalt slibes de med en radius på 11 til 15 mm, hvor mesteren forfølger et mål - at genoprette rillen, der deler klingen i to kanter. Det er let at kontrollere slibekvaliteten: læg køresporene ved siden af dem - hvis de står lige og lige, skal der ikke være nogen klager over mesterens arbejde. Det skal huskes, at det er umuligt at skærpe skøjten for ofte, som følge heraf vil dets levetid reduceres betydeligt.

Anbefalede: