Ting At Tage Sig Af, Inden Du Går Til Poolen

Ting At Tage Sig Af, Inden Du Går Til Poolen
Ting At Tage Sig Af, Inden Du Går Til Poolen

Video: Ting At Tage Sig Af, Inden Du Går Til Poolen

Video: 24 timer i vores svømmehal | Vi er The Davises 2022, December
Anonim

Hvorfor går folk i poolen? Hav det sjovt selvfølgelig! Men nogle gange er hele turen "dækket af et kobberbassin", fordi du ikke fik lov til at komme ind i bygningen, fordi du glemte noget. Fortvivl ikke, nedenfor er skrevet om, hvad du skal tage.

Ting at tage sig af, inden du går til poolen
Ting at tage sig af, inden du går til poolen

en læge note

Et lignende certifikat er nødvendigt i mange svømmebassiner i Rusland. Det vil blive skrevet i det, at ejeren af ​​dokumentet ikke er bærer af nogen sygdomme, og også hans helbredstilstand i øjeblikket giver ham mulighed for at besøge puljen. Det er ret nemt at få et certifikat, du skal bare gå til det hospital, som du er tilknyttet.

Badebukser eller badedragt

Det ser ud til, at vi alle ved, at uden disse attributter vil poolen simpelthen ikke komme ind i bygningen. Det stærkere køn bør tænke over valget af svømmebukser: glider, boksere eller bermuda shorts. Alle vælger, hvad han kan lide, og som er egnet til et bestemt erhverv. For eksempel vælger mange professionelle svømmere glider, fordi de er komfortable og ikke forhindrer deres bevægelser. Piger bør også overveje en badedragt, et stykke eller et stykke. Mange kvinder vælger en solid en, helst uden rhinestones og udskæringer. Uanset hvad dine badebukser eller badedragter er, så husk at de skal kramme din krop helt og være lige rigtige for dig.

Svømmehætte

Næsten alle beanies lavet til voksne er de samme. De har kun en forskel - dette er det materiale, de er fremstillet af. De er enten latex, silikone eller stof. Der er også hybridhætter.

Svømmebriller

Mange mennesker tror, ​​at briller ikke er en meget vigtig ting i poolen. Dette er din forretning, men uden dem vil du ikke se under vand, og det vil være svært at se noget, mens du står på grund af stænkene i dine øjne. Og hvis du køber briller, mister du ikke noget.

Personlige hygiejneartikler

Hvad er inkluderet i begrebet "personlige hygiejneartikler"? Brusegel, vaskeklud, håndklæde, skifer. Mærkeligt sæt, er det ikke? Men alt dette vil helt sikkert komme til nytte!

Før du begynder at svømme i poolen, skal du gå i brusebad for at vaske alt det snavs, du har samlet i løbet af dagen. Efter poolen ville det også være rart at tage et bad, da ingen garanterer, at der ikke er bakterier i vandet. Nu er det klart, hvad håndklædet er beregnet til? Forresten skal det ikke være lille for at tørre godt af. Nå, i skifrene kan du bevæge dig rundt i poolen for ikke at hente svampen.

Det er alt hvad du behøver at have med dig, når du går til poolen. Ikke så meget, men du vil have det sjovt!

Billede
Billede

Populær af emne.