Sådan Slipper Du Af Tykke Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Tykke Ben
Sådan Slipper Du Af Tykke Ben

Video: Sådan Slipper Du Af Tykke Ben

Video: Skægkræ - Sådan slipper du af med dem hurtigt ! 2022, November
Anonim

Ben belastet med overvægt ændrer i høj grad silhuetten, og den bliver uforholdsmæssig. Dette begrænser alvorligt valg af tøj, fordi der er behov for at skjule mangler. For at slippe af med tykke ben vises en kombination af aerob træning og fysisk aktivitet samt visse ændringer i den daglige kost.

Sådan slipper du af tykke ben
Sådan slipper du af tykke ben

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du starte med lette belastninger på dine ben. Kør om morgenen i mindst fem til ti minutter, og lav derefter ikke-vægt squats til fiasko. Dit mål er at lade kroppen vænne sig til stresset, udvikle modstand mod fysisk stress og træne luftvejene. Efter to til tre ugers morgenjogging skal du gå videre til næste trin.

Trin 2

Tilmeld dig aerobic kurser. Det betyder overhovedet ikke noget i hvilken retning træningen finder sted, belastningen på benene er underforstået i hver af retningerne i disse øvelser. Fortsæt med at løbe om morgenen, eller brug løbebånd og cykelmaskine efter aerobic. Husk, at jo mere belastning du lægger på dine ben, jo hurtigere taber de, bliver fit og stærke.

Trin 3

Skær ned på din diæt. Ved at følge de trin, der er skitseret tidligere, øger du dit stofskifte, med korrekt ernæring, du forbrænder endnu mere fedt end at fortsætte med at spise på samme måde som før. Undgå fødevarer med højt fedtindhold, spis kød og slik i moderate mængder. Spis så mange grøntsager og frugter som muligt. Prøv ikke at spise efter klokken seks til syv om aftenen, og i tilfælde af svær sult skal du spise frugt og grøntsager.

Trin 4

Sørg for at få nok søvn, da du har brug for en lang restitutionsperiode for at håndtere en så stærk træning.

Populær af emne.