Hvordan Man Laver Kalve Tykke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Kalve Tykke
Hvordan Man Laver Kalve Tykke

Video: Hvordan Man Laver Kalve Tykke

Video: Hvordan Man Laver Kalve Tykke
Video: Jeg laver jeres slim opskrifter // del 2 2024, Marts
Anonim

For at gøre dine kalve tykke, skal du pumpe dine kalvemuskler op. For at træne dem er der flere typer øvelser, der kan udføres både i gymnastiksalen og derhjemme.

Hvordan man laver kalve tykke
Hvordan man laver kalve tykke

Instruktioner

Trin 1

Den enkleste øvelse til udvikling af lægemusklerne er at rulle fødderne. Tag en startposition: stå op lige, fødderne skulderbredde fra hinanden. Overfør din vægt til tæerne, dvæle i øjeblikket med den højeste muskelspænding, og rul derefter din fod og stå på dine hæle. Lav mindst fire sæt med tyve reps. For at øge effektiviteten af denne øvelse kan du arbejde med ekstra vægt.

Trin 2

En anden variation af denne øvelse er det såkaldte "æsel". For at fuldføre det skal du stå op, bøje dig frem og hvile dine hænder, for eksempel på en sofa eller bænk. Hold dine ben lige, skulderbredde fra hinanden. Du har brug for hjælp fra en partner, der bliver nødt til at sidde på ryggen. Ekstra vægt kan anvendes. Gå på tæerne og hold denne position i cirka tredive sekunder. Lav otte sæt med tyve reps.

Trin 3

Cykling eller stationær cykling er også meget nyttigt til udvikling af lægmusklerne.

Trin 4

Der er også en særlig kalvetræner. Den består af en bænk at hvile på, et par benruller, kabler og vægte. Inden du træner på simulatoren, skal du vælge det antal pandekager, du har brug for, og fastgøre dem til kablet. Lig derefter på din mave, så kanten af bænken er ved dine hofter, og du kan placere dine fødder på gulvet. Hæng dine fødder på rullerne og bøj gradvist dine knæ og dvæle lidt i den ekstreme position. Lav tre sæt med femten reps.

Anbefalede: