Hvordan Man Bygger Store Kalve

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Store Kalve
Hvordan Man Bygger Store Kalve

Video: Hvordan Man Bygger Store Kalve

Video: Hvordan Man Bygger Store Kalve
Video: 18 сентября не подметайте и не стирайте, иначе вместе с мусором из дома уйдет благополучие и удача 2024, April
Anonim

Alle mennesker, der ønsker at opbygge muskler, er opmærksomme på biceps og triceps såvel som pressen. De begynder dog kun at tænke på størrelsen på kalvene, når kroppens ubalance bliver synlig. Selvfølgelig kan du have veludviklede kalve fra fødslen. Men det er ret svært at pumpe dem op.

Hvordan man bygger store kalve
Hvordan man bygger store kalve

Instruktioner

Trin 1

Inden du begynder at træne, skal du selv bestemme, hvilken størrelse kaviar passer til dig. Nu er det kun at følge en bestemt metode, der tålmodigt og resigneret udfører alle øvelserne. Bemærk, at denne del af kroppen udvikler sig meget langsomt. Selv små ændringer kan dog gøre dit udseende mere effektivt.

Trin 2

I dag er de ideelle kalve dem, der starter med et lille knæ, ender i bunden med en smal ankel og ligner en diamant i form. Hvis du ser et sådant ben bagfra, kan du se to adskilte muskler. Følg det næste program, og om et par måneder vil du kunne se fantastiske resultater.

Trin 3

Start med et par øvelser om ugen. Opret en tidsplan for at få mere effektive resultater. Eksempler inkluderer følgende:

Dag 1 er den sværeste træning;

Dag 2 - stretching muskler, let vægt til træning;

Dag 3 - hvile.

Trin 4

Ved at gentage denne cyklus i flere måneder vil du opbygge dine kalve. Forsøg ikke at træne hver dag, for som et resultat bliver du for træt. Så den første dag skal tåene hæves, mens du står, med sokkerne, der vender ud til siderne, indad og lige (ca. 8-10 gange). Så gør denne øvelse 10 gange fra en siddende stilling.

Trin 5

Giv dine muskler lidt hvile på den anden dag. Dette gør det muligt for alle unødvendige stoffer at komme ud af dem. Men på samme tid skal du under alle omstændigheder ikke afslutte træningen. Strækøvelser er en glimrende løsning i denne situation.

Trin 6

Giv nu din krop en dags hvile. På den fjerde dag skal du træne mere. Når du føler, at alle øvelserne er lette at udføre, skal du øge antallet af sæt. Tag ikke lange pauser - det er den eneste måde at nå dit mål på.

Anbefalede: