Sådan Bygger Du Kalve På Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bygger Du Kalve På Dine Ben
Sådan Bygger Du Kalve På Dine Ben

Video: Sådan Bygger Du Kalve På Dine Ben

Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2022, November
Anonim

En harmonisk krop er målet for enhver person, der går i gymnastiksalen. Vi går i gymnastiksalen for at tabe ekstra pund, udvikle vores krop og give vores krop den nødvendige kardiobelastning. Med udviklingen af ​​en harmonisk krop er forsinkelsen for enhver muskelgruppe fra andre uacceptabel, men du kan ofte se atleter med stærke ben men svage kalve. For at bygge kalve på dine ben er et par grundlæggende øvelser nok, hvis den korrekte implementering giver dig det ønskede resultat.

Med udviklingen af ​​en harmonisk krop er forsinkelsen for enhver muskelgruppe fra andre uacceptabel
Med udviklingen af ​​en harmonisk krop er forsinkelsen for enhver muskelgruppe fra andre uacceptabel

Er det nødvendigt

  • - Barbell
  • - Kettlebell

Instruktioner

Trin 1

Anbring vægtstangen med en vægt, der er let nok til, at du kan stå oprejst og tung nok til, at du kan mærke belastningen. Placer tæerne på en overflade fire til fem centimeter over gulvniveau.

Stig hurtigt på tæerne på dine fødder op til enden, dvæle ved det øverste punkt i et splitsekund og sænk dig selv tilbage. Gentag øvelsen femten gange, tag derefter en tredive sekunders pause, og gør yderligere seks tilgange.

Trin 2

Stå på det ene ben mod en væg eller en støtte, som du kan holde fast i. Tag en kettlebell på tyve kilo i hånden. Stig op på det ene ben så højt som muligt, og træk fast lægmusklen.

Hold ved det øverste punkt et sekund, og sænk derefter dig selv. Lav tyve reps, og skift derefter ben. Udfør den samme øvelse på det andet ben, og skift derefter til det første ben.

Gentag otte sæt for hvert ben. Prøv ikke at tage pauser mellem arbejdet på hvert ben separat.

Populær af emne.