Sådan Tyndes Dine Kalve

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tyndes Dine Kalve
Sådan Tyndes Dine Kalve

Video: Sådan Tyndes Dine Kalve

Video: Hvad hjalp med at stoppe farvefaldet på Gyulosh granat i 2021? 2022, November
Anonim

Det er ikke let at tynde dine kalve på benene. Det kan dog stadig gøres, men kun med meget tålmodighed, flid, tro på succes. Sandt nok kan du ikke undvære den nødvendige viden om, hvad der nøjagtigt er nødvendigt for at tabe sig.

Sådan tyndes dine kalve
Sådan tyndes dine kalve

Instruktioner

Trin 1

Du kan gøre dine kalve tyndere med muskeltræning. Det vil befri musklerne for fedt og gøre dem mere fremtrædende. For vægttab er step aerobic (eller variationer deraf) bedst egnet. Du skal gøre 2-3 gange om ugen, det vil være nok. Du kan træne i en fitnessklub med en instruktør eller derhjemme. For at opnå effekten er det nødvendigt at gentage hver øvelse 8-10 gange, kun derefter kan du gå videre til den næste.

Trin 2

Der er flere øvelser, som du kan kalve volumener med. Her er en af ​​dem: Først skal du stå på platformen (til trin-aerobic skal du købe en speciel platform) med din højre fod og derefter sætte din venstre fod på den; sænk nu din højre fod ned på gulvet og læg din venstre fod på den. Gentag øvelsen igen, men start nu med venstre ben.

Trin 3

Der er en øvelse til at strække kalvene: tag et skridt fremad, hvil hænderne på din bagdel; bøj derefter langsomt dit knæ (benet du trådte fremad med) og begynd at sidde på huk. I dette tilfælde falder hovedparten af ​​kropsvægten på bagsiden af ​​låret og lægmusklen. Bemærk dog, at du skal strække i mindst 30 sekunder hver gang.

Populær af emne.