Sådan Reduceres Kalve På Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Kalve På Dine Ben
Sådan Reduceres Kalve På Dine Ben

Video: Sådan Reduceres Kalve På Dine Ben

Video: Sådan Reduceres Kalve På Dine Ben
Video: Как подтянуть линию лица 2023, November
Anonim

Slanke, tonede kalve fuldender en smuk krop. Men i et forsøg på at få den perfekte figur glemmer mange alt om denne del af benene og ofte ser spil uforholdsmæssigt store ud. For at løse dette skal du først afgøre, om problemet er overvægtigt eller massiviteten af de pumpede muskler.

Sådan reduceres kalve på dine ben
Sådan reduceres kalve på dine ben

Instruktioner

Trin 1

Undgå at lægge for meget stress på dine kalve, for først og fremmest skal du opgive høje hæle og ubehagelige platforme. Hvis du er en langrendscykelelsker, skal du skære dine forlystelser ned til to gange om ugen i ikke mere end 0,5 timer. Ellers kan overdreven pumpning af kalvene ikke undgås, og det virker ikke at gøre dem tynde. For at eliminere problemet med for store klodser bør hovedvægten lægges på øvelser, der bidrager til træning og stramning af lægmusklerne.

Trin 2

Medtag i dit træningsprogram enkle øvelser fra callanetics - speciel gymnastik til at strække forskellige dele af kroppen. Disse enkle øvelser hjælper dig med at gøre dine kalve tynde, yndefulde og holde dine muskler tonede, bare gør dem 3-5 gange om dagen.

I begyndelsen af enhver træning skal du varme dine muskler op. Lav et par squats, løb på plads i to minutter, tip tå, hvis du kan.

Sæt fødderne i skulderbredde fra hinanden, inhalér, mens du ånder ud, fold i dit bælte og stræk armene og hovedet mod gulvet adskillige gange. Hvis du føler ubehag i de strakte muskler eller ledbånd, skal du trække vejret langsomt ud som om du frigiver smerten. Gentag denne øvelse flere gange.

Stå lige op. Bøj dit venstre ben ved knæet og overfør din kropsvægt til din højre. Tag fat i venstre fod med dine hænder, og forsøg at gradvis rette den ud for at bringe den vandret til gulvet. I første omgang fungerer dette ikke, men over tid vil lægens og lårens muskler gradvist strække sig, og benet begynder at rette sig helt ud. Hold benet vandret i 8-10 sekunder, og sænk det forsigtigt.

Skift dit ben og gør det samme på den anden. Efter træningens afslutning skal du ryste spændingen fra dine ben, hvile i 2-3 minutter og gå videre til det næste.

Stå i positionen af en ballerina - på tæerne spredes tæerne med hælene sammen - bøj knæene lidt, som om de springer, så på tæerne i 30 sekunder. Dette hjælper dine muskler på kalvene med at blive mere fremtrædende og tyndere.

Billede
Billede

Trin 3

Udfør alle øvelserne langsomt og prøv at føle, hvordan musklerne varmes op og strækker sig. De første dage vil være vanskelige, men det er bedre at gøre dette kompleks færre gange, men korrekt uden at skynde sig. Efter en måneds træning kan du se resultatet - dine ben bliver slankere.

Regelmæssige træningsøvelser bygger kun muskelmasse, som på trods af sin anvendelighed stadig gør anklene tykke. Derfor er cardiobelastninger nødvendige for at give kalvene en lettelse og gøre dem tyndere. De hjælper også med at drive overskydende fedt fra dette område af kroppen, hvis du har et klart overskud. En af de bedste muligheder for cardio træning i dette tilfælde er step aerobic og dens mange variationer. Du kan træne med en instruktør i en fitnessklub eller derhjemme. Alt hvad du behøver er en trinplatform.

Billede
Billede

Trin 4

Den enkleste, men mest effektive øvelse kaldes grundlæggende skridt - læg din højre fod på platformen, løft din venstre til den, gå straks ned med din højre mod gulvet, læg din venstre til den. Efter at have udført 10-15 gentagelser, skift det forreste ben - med venstre, start et trin på trin og med venstre fra trin. Dette enkle trin op hjælper dig med at reducere dine kalvvolumener. Hvis du gør dette i 20-30 minutter 2-3 gange om ugen, får du en mærkbar effekt efter et par uger.

Trin 5

En anden effektiv øvelse fra sættet med cardio-træning er at hoppe på plads eller over et reb. Start med at hoppe på to ben, skift derefter højre og venstre, del, kryds. Generelt skal springkomplekset tage 10-15 minutter dagligt. Hvis du stadig ikke har tilstrækkelig styrke til kontinuerligt spring, skal du hoppe i 2-3 minutter og holde pause i 30 sekunder, hvorunder det trin på plads, gendanne vejrtrækning og lindre spændinger fra dine ben. Disse øvelser vil stramme dine lægmuskler perfekt og befri dem for overskydende fedt.

Glem ikke at strække. Enhver cardio træning skal slutte med strækning af de belastede muskler. Dette giver dem mulighed for at hvile, komme sig hurtigere og få en glattere form.

Billede
Billede

Trin 6

Du kan bruge hoppende ben lunges til at strække dine kalve. For at gøre dette skal du tage et skridt fremad med det ene ben, hvile dine hænder på skinkerne, langsomt bøje knæet og begynde at sidde på huk. Hovedvægten falder på gastrocnemius-musklen og bagsiden af låret. Hold dit ben strakt i mindst 30 sekunder hver gang. Skift derefter dit ben.

En anden effektiv øvelse i kalvstrækning er en fold - mens du sidder på måtten, stræk dine ben fremad, sænk din krop med en flad ryg til dine lige ben og nå dine tæer med dine hænder.

Billede
Billede

Trin 7

Regelmæssige pilates eller yogakurser hjælper dig med at slanke og smukt konturerede kalve. Belastningen i sådanne øvelser fordeles jævnt i hele kroppen og danner en smuk lettelse for alle muskelgrupper, inklusive kalven. Det kan dog tage længere tid at opnå effekten her. Det tilrådes at øve Pilates eller yoga under opsyn af en instruktør, da resultatet afhænger af øvelsens rigtighed.

I processen med at arbejde på din krop er det meget vigtigt at overvåge din diæt. For at tynde dine kalve ud, skal du ikke prøve at begrænse kalorierne alvorligt. Balance er vigtig i ernæring. Grundlæggende om korrekt ernæring er fraværet af sult i løbet af dagen (du skal spise lidt hver anden time) og aftensmad senest 3 timer før sengetid.

Først og fremmest skal du reducere eller eliminere forbruget af fede, søde, salte fødevarer, der påvirker vægten og kropsformen negativt. Det er også nødvendigt at opgive halvfabrikata, alkohol, fastfood og eventuelle kulsyreholdige drikkevarer.

Det er nødvendigt at inkludere proteinprodukter, kød (kalvekød, kanin, kylling) i menuen hver dag samt hytteostretter. Du skal tilberede mad ved at dampe eller koge, stege som en undtagelse med en minimumsmængde olie eller bedre uden den. Til morgenmad er havregryn ønskeligt (ikke øjeblikkeligt). Sørg for at drikke 1,5-2 liter rent vand hver dag.

Anbefalede: