Sådan Pumpes Kalve Hurtigt Op På Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Kalve Hurtigt Op På Dine Ben
Sådan Pumpes Kalve Hurtigt Op På Dine Ben

Video: Sådan Pumpes Kalve Hurtigt Op På Dine Ben

Video: Sådan Pumpes Kalve Hurtigt Op På Dine Ben
Video: CFMoto X10 с пробегом 9300 км - обзор и реальный отзыв 2024, April
Anonim

Når det kommer til at pumpe muskler op, taler det først og fremmest om arme eller ryg, men af en eller anden grund husker de benene sjældnere. I mellemtiden er det belastningen, som lægmusklerne tåler, der i høj grad bestemmer de vellykkede resultater i både individuelle sportsgrene og teamsport.

Sådan hurtigt pumpes kalve op på dine ben
Sådan hurtigt pumpes kalve op på dine ben

Instruktioner

Trin 1

Stærke kalve bestemmer både slagets kraft (i kampform) og kroppens stabilitet, når de bevæger sig (for eksempel i fodbold). Ikke desto mindre ser det ud til, at bodybuildere lægger mere vægt på denne del af kroppen end de atleter, for hvem ben er et vigtigt aspekt for at opnå sejr.

På samme tid giver en række forskellige træningsprogrammer til lægmuskler mange mulighed for at forbedre deres volumen og styrke næsten fra bunden. Al træning kan opdeles i to dele: feltforhold og fitnesscenter.

Trin 2

I det første tilfælde taler vi om belastningen på benkalvene, som folk modtager i løbet af at overvinde lange afstande. Kort sagt, du vil have, at dine kalve skal være i konstant fysisk tone - start med at gå og løbe regelmæssigt. På samme tid stræber du konstant at øge belastningen. Til dette er ikke kun en stigning i løbet af løbet velegnet, men også en komplikation af ruten. Foretrækker ujævnt terræn frem for motorvejen: det kuperede sti får dine muskler til at arbejde hver gang du klatrer. Hvis der ikke er bjerge eller endda små bakker i nærheden, ville en bro eller en trappe i en høj bygning være en passende mulighed.

Trin 3

Kombiner langrendsløb med vægttræning i gymnastiksalen. For eksempel antager en benpressetræner fordelingen af belastninger på kalvene. Det er muligt at træne hvert ben efter hinanden eller en synkron presse. Prøv at bruge en vægt, der passer til din evne. Det er lige så let at skade dit ben på grund af skødesløs handling som det er med øvelser på din ryg eller arme.

Trin 4

Forresten involverer en anden måde at pumpe kalve på at involvere andre dele af kroppen i processen. I dette tilfælde har du brug for en bænkpresse, som du holder bag dine skuldre, mens du står. Mens du holder projektilet, stiger du langsomt op på tæerne og dvæler i den højeste position. Stå derefter igen på fuld fod. En sådan øvelse vil ikke kun skabe den nødvendige belastning på benmusklerne, men også have en positiv effekt på din kropsholdning.

Anbefalede: