Hvordan Man Bygger Store Biceps

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Store Biceps
Hvordan Man Bygger Store Biceps

Video: Hvordan Man Bygger Store Biceps

Video: Hvordan Man Bygger Store Biceps
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

Store biceps er altid blevet betragtet som en indikator for styrke hos mænd. Den mest almindelige og yndlingsøvelse for mange atleter er at løfte en vægtstang eller en håndvægt til biceps. Alle begyndere begynder at gøre det, så snart de kommer i gymnastiksalen. Men kan du virkelig pumpe store biceps med det?

Hvordan man bygger store biceps
Hvordan man bygger store biceps

Instruktioner

Trin 1

For at opbygge store biceps skal du systematisk nærme dig træningsprocessen. Husk, at det er umuligt at have store arme, hvis resten af kroppens muskulatur er i sin barndom. Du vil kun være i stand til at opbygge biceps, når du har opbygget din samlede magre kropsmasse. Ellers forbliver al din indsats i gymnastiksalen spild af tid. Husk, at kroppens vigtigste muskelmasse består af tre muskelgrupper: ben, ryg og bryst. Sørg for at udføre øvelser for de anførte muskelgrupper. Dette giver dig et kraftigt løft til dine resultater.

Trin 2

Husk, at hvis du vil opbygge muskelmasse, og som et resultat din biceps, skal træning baseres på en konstant stigning i belastningen i grundlæggende øvelser. Medtag ikke mere end 2-3 øvelser pr. Træning i dit kompleks. Træningsprocessen er bedst organiseret flere gange om ugen afhængigt af din fysiske kondition. Antallet af tilgange i en øvelse bør ikke overstige - 5 og gentagelser - 8. Forøg belastningen som følger: Hvis du er i stand til at udføre øvelsen i fem tilgange, og udføre 8 gentagelser i hver tilgang, er du velkommen til at øge stangens vægt med 3-5 kg. Derefter opnår du implementeringen af 5 * 8 allerede med en ny vægt. Etc. Når vægten af vægten stiger, vil din masse og biceps-volumen øges. Husk, at hvis du bænkpresser 150 kg, skal du trække med en 25 kg plade og sidde på plads med 180 kg. dine biceps kan bare ikke forblive små. De bliver nødt til at vokse. Glem ikke at gradvist øge belastningen er din nøgle til at pumpe store biceps.

Trin 3

Sørg for at lave squats med en vægtstang på dine skuldre. Denne øvelse, ud over at udvikle musklerne i benene, stimulerer også væksten af den samlede muskelmasse inklusive biceps. Faktum er, at når du udfører denne øvelse, frigives væksthormon aktivt (under hvile efter træning), hvilket er et nødvendigt element for væksten af dine biceps (og andre muskler også).

Trin 4

Lav en bænkpres. Udover at udvikle brystmusklerne, udvikler denne øvelse også triceps - de antagonistiske muskler i biceps. Sørg for at udføre pull-ups med bred greb på baren. Træning udvikler latissimus dorsi og biceps og er gavnlig ved, at den opbygger den svagere muskel. De der. hvis din ryg har tilpasset sig belastningen, men biceps ikke har gjort det, er det han, der svinger. I slutningen af hver træning skal du tilføje bicep-krøller. Denne øvelse stimulerer væksten af biceps direkte og giver dig mulighed for at "afslutte" den allerede udviklede muskel. Sørg for at ændre dit greb i denne øvelse. Dette fungerer både det indre og det ydre muskelhoved. Du kan også lave en øvelse med en buet bjælke. Løftning af barbell til biceps kan skiftes med skiftevis løft af håndvægte, hvilket gør det muligt for din biceps ikke at vænne sig til de samme øvelser.

Anbefalede: