Hvordan Man Vælger Sportsbeklædning Til Store Bryster

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Sportsbeklædning Til Store Bryster
Hvordan Man Vælger Sportsbeklædning Til Store Bryster

Video: Hvordan Man Vælger Sportsbeklædning Til Store Bryster

Video: Hvordan Man Vælger Sportsbeklædning Til Store Bryster
Video: Anja og Viktor, Første gang Usa.flv 2024, Kan
Anonim

Når man vælger tøj til gymnastiksalen, tror ikke alle, at de i høj grad kan lette sport. For eksempel med dem, der har store bryster, har det rigtige tøj det muligt at forenkle træningen og gøre dem mere produktive.

Sådan vælger du sportstøj til store bryster
Sådan vælger du sportstøj til store bryster

Store bryster er ikke kun dens ejers værdighed, men også dens enorme problem, især i gymnastiksalen eller fitnessrummet. Faktisk under træning skifter brystet konstant tyngdepunktet, giver en enorm belastning på rygsøjlen, desuden hopper den konstant op under spring og falder derefter kraftigt, og dette forårsager ret smertefulde fornemmelser. Derfor bør tøj til sport ikke kun være behageligt, men også korrigere figuren, hovedsageligt i brystområdet.

Udvælgelsesregler

Der er en misforståelse om, at tøj i gymnastiksalen skal være så frit som muligt og ikke begrænse bevægelse. Hvis en kvinde har store bryster, er det første skridt at være opmærksom på specielt støttende sportsbeklædning. Den er udviklet under hensyntagen til anatomiens detaljer og har ikke kun en meget tæt stiv struktur af kopperne, men også en understøttende linje langs rygsøjlen. Så brystet hopper ikke, forbliver i en position, og belastningen fjernes fra thorax-rygsøjlen. Men sådant undertøj bør ikke stramme brystet for hårdt.

En simpel test: Efter din første træning i nyt sportstøj, bør dette bodice ikke efterlade røde spor af klemt hud på huden. Der bør ikke være smerter i brystområdet under træning. Sørg for, at din nye bodice ikke forstyrrer vejrtrækningen dybt, for selv under en ikke alt for intens træning bliver din vejrtrækning hurtigere og dybere. Så linnedets kompatibilitet vil først være klart i slutningen af lektionen. En god overdel vil være lavet af naturligt stof eller speciel sportsyntetik, så huden trækker vejret under træning. Der er flere typer syntetiske fibre, som kroppen næppe mærker under træning.

Pleje regler

For sådanne sportslige ting er ordentlig, opmærksom og omhyggelig pleje nødvendig. Efter hver træning skal sådant undertøj vaskes i hånden og må ikke vrides ud. Faktisk under centrifugeringen kan rammen, der understøtter brystet, blive deformeret. Således kan en meget høj kvalitet med ukorrekt pleje bringe mange ubehagelige øjeblikke i hallen. Inkluderet i sådant tøj leveres normalt instruktioner til pleje. Hvis du gør alt rigtigt, vil sportsbeklædning til kvinder med store bryster i høj grad lette træningen og vare i mere end et år.

Anbefalede: