Valg Af Ben- Og Røvtræner

Indholdsfortegnelse:

Valg Af Ben- Og Røvtræner
Valg Af Ben- Og Røvtræner

Video: Valg Af Ben- Og Røvtræner

Video: Valg Af Ben- Og Røvtræner
Video: Intense Home Butt & Legs Workout|No Equipment (Women & Men) 2024, Kan
Anonim

Slanke ben og en pumpet elastisk røv er mange moderne pigers drøm. Fysisk perfektion kan opnås ved hjælp af korrekt sund ernæring og speciel kosmetisk pleje, men den største effekt opnås kun ved regelmæssig motion. Efter fremkomsten af specielle simulatorer blev det meget lettere at komme i perfekt form. Det er kun at finde ud af, hvilke typer ben- og balde-træner der er mest effektive.

Løb er en god træning for dine ben og balder
Løb er en god træning for dine ben og balder

Enhver selvforbedring tager tid og kræfter. Når du har besluttet at bringe din krop i god fysisk form, skal du indstille dig på langsigtet arbejde, der kræver systematik og selvkontrol. Der er mange ressourcer på Internettet efter studiet, hvor enhver pige kan udarbejde en optimal ernærings- og træningsplan for sig selv. Det kan dog være svært for begyndere at forstå en stor mængde information, og det første drev erstattes af usikkerhed. I dette tilfælde hjælper klasser i gymnastiksalen under vejledning af en kompetent specialist. Skibsføreren vil rådgive om det korrekte daglige regime, det grundlæggende i ernæring og også vælge den fysiske aktivitet i henhold til figurtypen og den indledende træning. Hvis der ikke er tid til at besøge gymnastiksalen, vil svømning og jogging være et glimrende alternativ til træning på "jernet".

I de senere år er forskellige typer bærbart træningsudstyr til hjemmet til ben og balder vokset i popularitet. At købe en sådan simulator bliver en fremragende løsning for unge mødre og bare kvinder, der sætter pris på deres fritid.

Stepper

En af de mest demokratiske og effektive hjemmesimulatorer er stepper. Denne enhed er lille, nem at transportere og perfekt til små rum. Stepperen simulerer at gå op ad en trappetrin, hvilket skaber en håndgribelig belastning på musklerne i ben og balder. Klasser på denne simulator giver dig mulighed for at danne en smuk røv, hjælpe med at slippe af med cellulite og som en tilføjelse - udvikle koordinering og justere din kropsholdning.

Intensive klasser på stepperen er kontraindiceret for mennesker med leddssygdomme og hjerte-kar-systemet.

For at opnå en god effekt er det nok at træne i 20-30 minutter dagligt.

Træningscykel

Det er uden tvivl et af de mest berømte og efterspurgte hjemmetræningsudstyr i hele verden. Træning på det bidrager til hurtigt vægttab og dannelsen af en smuk silhuet, fordi motionscyklen bruger musklerne i hele kroppen. Motion på en stationær cykel er ideel 3-5 gange om ugen.

De første træningsprogrammer skal vare 10-15 minutter og gradvist nå en halv time.

Løbebånd

En anden populær træner til ben og røv. Løb giver fremragende fysisk aktivitet til musklerne i underekstremiteterne, øger ventilation af lungerne og træner hjertemusklen. Jogging er den mest naturlige form for fysisk aktivitet. Regelmæssig løbebåndstræning kan hjælpe dig med at tabe dig hurtigt og opbygge smukke muskler.

Elliptisk træner

Ellipsen er en unik og innovativ træner, der kombinerer funktionerne til en stepper, løbebånd og motionscykel. Med andre ord efterligner ellipsen et trappeløb. Dette er virkelig et fantastisk fund for kvinder, der ønsker at erhverve en smuk proportional figur. Denne træner stimulerer musklerne i hele kroppen, især lår, balder og underben. I den indledende fase er det nok at udføre 3-5 træningsprogrammer i løbet af en uge, der varer fra 10-20 minutter, hvilket gradvis øger tiden til 40 minutter. Alle ellipsoide modeller er udstyret med belastningsniveauafbrydere, som gør det muligt for kvinder på forskellige træningsniveauer at vælge deres egen træningstype.

Mennesker, der lider af sygdomme i kredsløbssystemet og bevægeapparatet, skal være forsigtige med at træne på en elliptisk træner.

Mennesker med forskellige indkomstniveauer kan let købe en ellipse til hjemmebrug. Priserne på modeller starter ved 7.000 rubler.

Anbefalede: