Valg Af En Simulator: Hvordan Man Gør Det Rigtigt

Indholdsfortegnelse:

Valg Af En Simulator: Hvordan Man Gør Det Rigtigt
Valg Af En Simulator: Hvordan Man Gør Det Rigtigt

Video: Valg Af En Simulator: Hvordan Man Gør Det Rigtigt

Video: Valg Af En Simulator: Hvordan Man Gør Det Rigtigt
Video: FARMING SIMULATOR 22 - Start From Scratch - ELMCREEK MAP - Part 1 - FS22 LET'S PLAY 2024, April
Anonim

Hver person har et valg - at træne i gymnastiksalen eller købe sportsudstyr til hjemmet. Der er mange typer træningsudstyr, som du kan købe. De har alle deres egne karakteristika og indflydelsesområder. Hvordan vælger jeg en træner korrekt for dig selv?

Valg af en simulator: hvordan man gør det rigtigt
Valg af en simulator: hvordan man gør det rigtigt

Instruktioner

Trin 1

Sæt klare mål, som du vil opnå under din træning. Det korrekte valg af simulatoren vil i høj grad afhænge af dette. Måske vil du tabe dig, forbedre din kardiovaskulære udholdenhed eller bare holde dig sund. Måske har du brug for det hele sammen. Eller vil du opbygge muskler?

Trin 2

Tænk over, hvor du kan placere maskinen i dit hjem. Hvis du køber en løbebånd eller motionscykel, skal du se på, hvor du har stikkontakten. Det er vigtigt, at der er en lille afstand mellem sportsudstyret og væggen. På denne måde kan du let gå forbi. Hvis du ikke har brug for at træne hjertemusklen, men bare vil pumpe op, er en almindelig vandret bænk med stativer nok for dig. På dem kan du lægge vægtstangen og kun håndtere den.

Trin 3

Køb et uddannelseskompleks, der består af mange afdelinger. Det er nødvendigt for en omfattende undersøgelse af hele kroppen. Mange af disse sportsudstyr består af nedtrapninger, oppustelige ben osv. Men husk, at en sådan simulator er ret voluminøs og kræver meget plads. Ofte halvdelen af stuen.

Trin 4

Beregn budgettet for køb af projektilet. De billigste hjemmetræningsmaskiner koster fra 10-12 tusind rubler. Desuden kan de være enkle motionscykler eller bænkebænke. Træningskomplekser kan koste fra 20.000 til 150.000 og endnu mere! Tænk på, hvor meget du rent faktisk kan investere i dit helbred.

Trin 5

Rådfør dig med brugere af lignende simulatorer. Gå til specielle fora, hvor folk deler deres indtryk, når de har købt en bestemt simulator. Dette hjælper dig med hurtigt at beslutte valg af producentens mærke og model.

Trin 6

Besøg specialbutikker, der har et godt udvalg af træningsudstyr. Chat med salgskonsulenter. Når du har besluttet det nøjagtige fokus for din træning og på købsbudgettet, skal du komme til en speciel butik. Ingen grund til at købe så dyre ting overalt! Sørg for, at du har mindst 6 måneder eller endda 1 års garanti.

Anbefalede: