Sport For Barnet. Hvordan Man Træffer Det Rigtige Valg

Sport For Barnet. Hvordan Man Træffer Det Rigtige Valg
Sport For Barnet. Hvordan Man Træffer Det Rigtige Valg
Anonim

Moderne forældre giver ikke det sidste sted i udviklingen af børn til sport. Når alt kommer til alt er du nødt til at lære dit barn at udvikle krop og ånd, nå mål, være vedholdende og være i stand til at handle i et team, ikke være bange for at træffe beslutninger alene.

Sport for barnet. Hvordan man træffer det rigtige valg
Sport for barnet. Hvordan man træffer det rigtige valg

Det er simpelthen nødvendigt fysisk at forberede barnet. Snart vil ansvarsbyrden i form af en portefølje falde på hans skuldre, og han bliver nødt til at sidde længe ved skolebordet. Glem heller ikke udholdenhed og udholdenhed, ansvar og systematisering. Alt dette er indpodet af regelmæssige erhverv inden for professionel sport eller fysisk træning. Mange profeterer for deres barn om en stor mesters karriere og glemmer helt individualiteten i en lille personlighed. Men hver sport sætter sine egne rammer: fysik, fleksibilitet, karakter, følelsesmæssig holdning og meget mere. Og selvfølgelig, jo tidligere du starter klasser, jo bedre. Den mest egnede alder for at starte en sportskarriere er tre til fire år. Det hele afhænger af den valgte retning.

Billede
Billede

Og her er den første længe ventede træning. Og så en intens forfølgelse af de samme priser. Og muligvis kan barnet lide alt og er tilfreds med det. Så er det kun at nøje overholde hans velbefindende, ikke at glemme hvile og ordentlig ernæring.

Billede
Billede

Men det sker også på en anden måde. Dagens økologi har en skadelig virkning på både voksne og børns sundhed. Rygning, drikke alkoholholdige drikkevarer og andre fristelser fra det enogtyvende århundrede bidrager ikke til udseendet af sunde afkom fra forældre, hvis livsstil langtfra er ideel. Nedsat immunitet, svækket muskelmasse og andre indikatorer for at sænke sundhedskategorien er ofte ledsagere af en moderne person og påvirker børns sundhed.

Og nu er den unge atlet allerede lunefuld, vil ikke gå i skole, børnehave, til træning. Han sover på farten, umonteret, han kan konstant ikke lide noget. Og her er det værd at tænke på rigtigheden af forældrenes valg. Når alt kommer til alt er barnet bare træt.

Måske er det fornuftigt at være opmærksom på sektioner med en mere passende tidsplan og sparsom belastning? En blød tidsplan giver dig ikke mulighed for at blive meget træt, regelmæssig træning vil temperere din karakter, dine muskler bliver stærkere, og din babys udvikling får nye horisonter. Men der vil ikke være nogen hård konkurrence, udmattende fysisk aktivitet, der sigter mod at opnå et resultat, men at tage væk så vigtigt i denne alder for spil, venner, ny viden.

Der er altid et valg. Barnet vil helt sikkert vise talent. Og først efter at have lyttet, tager forældrene den rigtige beslutning!

Anbefalede: