Sådan Træner Du Med En Håndledsekspander

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Med En Håndledsekspander
Sådan Træner Du Med En Håndledsekspander

Video: Sådan Træner Du Med En Håndledsekspander

Video: Sådan Træner Du Med En Håndledsekspander
Video: Sådan træner PRO'erne: Hardcore Ryg Træning med Amerikansk Bodybuilder Jonathan Irizarry! 💪🇺🇸 2023, December
Anonim

En ekspander er en lille enhed, der giver dig mulighed for at træne dine hænder, underarm og håndledsmuskler. Der er modeller, hvor du kun kan træne en hånd, og der er dem, der er egnede til træning med begge hænder. Du kan også bruge to modstandsbånd på samme tid.

Sådan træner du med en håndledsekspander
Sådan træner du med en håndledsekspander

Hvad er ekspanderen

Træningen med det afhænger stort set af, hvilken slags ekspander du har. Der er to hovedtyper af modstandsbånd, der kan kaldes klassiske.

Den første er en rund gummiring, den mest berømte type træningsmaskine. Expandermaterialet er fjedrende og forhindrer dermed enhver interaktion med det. Dette er essensen af træning.

Der er også ekspandere med to håndtag, mellem hvilke der er en elastisk fjedrende struktur. Denne ekspander skal strækkes.

Der er en anden type ekspander, en relativt ny - en gummikugle eller kugle. Det skal også presses som en ring, men forskellen er, at du kan gøre det med begge hænder på samme tid. Denne ekspander træner brystmusklerne.

Der er andre modeller af modstandsbånd, men alle kan kaldes ret eksotiske, da disse sorter hver især indebærer deres egen måde at træne på. For eksempel er der rormodstandsbånd. Der er mere komplekse enheder med elektroniske tællere.

Bekvemmelighed for modstandsbånd i deres størrelse: de er nemme at tage med dig overalt, på forretningsrejse eller på tur, på arbejde eller en tur. Nogle mennesker træner deres arme med en ekspander for at reflektere og fokusere på bestemte ting.

Sådan træner du med en ekspander

Træning med en ekspander involverer en simpel øvelse: at klemme eller løsne håndfladen, hvor du holder objektet. Gør dette, indtil hånden er helt træt. Hvil derefter et par minutter (i løbet af denne tid kan du træne den anden hånd) og tage en anden tilgang. Først bliver hånden hurtigt træt, men gradvist bringer antallet af tilgange for hver hånd til omkring ti.

Når det begynder at komme let for dig, skal du komplicere dine træningsprogrammer: I pausen mellem sætene må du ikke slappe af med din hånd, men presse ekspanderen ind i den.

Hvis du har en ekspander, der skal strækkes, gælder alle de givne anbefalinger i samme omfang for den.

For at træne effektivt skal du vælge den rigtige ekspander. Den træner, der passer dig, har to egenskaber: den passer perfekt i din håndflade og har den nødvendige stivhed. Den anden parameter fortjener særlig opmærksomhed. Stivheden bør ikke være sådan, at du let kan håndtere ekspanderen og klemme den uden træthed flere dusin gange fra den første træningsdag. Det er nødvendigt, at du er nødt til at gøre en seriøs indsats.

Det anbefales ikke at købe en ekspander med en metalfjeder i midten, da der før eller senere kan komme en hudfold derhen, og du kommer til skade, hvilket markant afkøler din interesse for træning.

Anbefalede: