Sådan Træner Du Med En Brystekspander

Sådan Træner Du Med En Brystekspander
Sådan Træner Du Med En Brystekspander

Video: Sådan Træner Du Med En Brystekspander

Video: Sådan træner PRO'erne: Hardcore Ryg Træning med Amerikansk Bodybuilder Jonathan Irizarry! 💪🇺🇸 2022, November
Anonim

En ekspander er et uundværligt element til træning derhjemme. Ved hjælp af en brystekspander kan du træne alle muskelgrupper, du skal bare tage et lille initiativ.

Sådan træner du med en brystekspander
Sådan træner du med en brystekspander

Hvornår kan en brystekspander være nyttig?

1. Du gik til dachaen, til dine forældre i landsbyen, og du vil ikke gå glip af træningen.

2. Har ikke tid til at gå på træning, fordi planerne har ændret sig, uforudsete omstændigheder er opstået.

3. Du vil bare have en lettere træning.

Naturligvis er ekspanderen ikke en erstatning for ægte vægttræning, men det hjælper perfekt med at holde sig i form.

Hvilke øvelser kan du gøre med denne "simulator"? Ja, absolut enhver!

1. Simuleret bænkpres. Liggende på gulvet, tag ekspanderen bag ryggen, kram dig selv med den bagfra og udfør håndtryksbevægelser. Træning virker på brystet og triceps.

2. Efterligning af bøjning af arme med håndvægte. Hold ekspanderen med den ene fod, det vil sige, træd på den, og hold den så den er stram. Tag den anden side med din hånd, og bøj armen ved albueleddet. Øvelsen fungerer godt til biceps.

3. Efterligning af den franske bænkpresse skiftevis med håndvægte. Hold ekspanderen bag din ryg med den ene hånd, og med den anden gør du overheadforlængelser på nøjagtig samme måde som den franske presse. Belaster triceps godt.

4. Efterligning af en håndvægt til et bælte. Dette er sandsynligvis den enkleste ting, du kan tænke på. Med en hvilken som helst fod træder vi i den ene ende af lageret og holder fast på den anden side og trækker til bæltet, hvor vi tidligere har vippet vores lige ryg fremad.

Dette er eksempler på grundlæggende øvelser, der kan udføres med en brystekspander. Du kan også udføre enhver anden øvelse. For eksempel på deltas, fælder, underarme og mere. Med lidt fantasi kan du træne en god træning derhjemme.

Populær af emne.