Hvordan Man Trækker Mere Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Trækker Mere Op
Hvordan Man Trækker Mere Op

Video: Hvordan Man Trækker Mere Op

Video: Hvordan Man Trækker Mere Op
Video: Historisk håndværk: Sådan trækker man en gesims 2024, April
Anonim

Pull-up involverer musklerne i skuldre, biceps og rygmuskler. For at øge det maksimale antal gentagelser skal du som ved enhver øvelse enten træne de muskler, der er involveret i øvelsen separat, eller øge arbejdsvægten.

Hvordan man trækker mere op
Hvordan man trækker mere op

Nødvendig

gym medlemskab

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at arbejde på hver muskelgruppe separat, skal du arbejde separat på deltaer, biceps og rygmuskler.

Trin 2

Brug sidehåndvægtehævninger og forreste håndvægtehøjder til arbejdsdeltaer. Brug også en siddende håndvægtpresse til at arbejde og styrke dine skuldermuskler. Lav fem til seks sæt til hver øvelse, syv til otte gentagelser hver.

Trin 3

For at pumpe biceps skal du udføre en lige eller E-Z vægtstangsløftning gennem armene. Derefter fortsæt med at skifte armbøjning fra håndvægte med fokus på knæet eller på en specialbænk for at isolere biceps. Lav otte sæt med seks til syv gentagelser for hver øvelse.

Trin 4

For at arbejde på bagsiden skal du udføre de øvre og nedre træk samt arbejde på trapezformet. Øvelser udført i kombination giver dig mulighed for at træne alle muskler i ryggen uden at efterlade "blanke pletter". Lav seksten til atten reps i hvert sæt - jo mere du svinger ryggen, jo bedre bliver rekylen.

Trin 5

Træk op med ekstra vægt. Brug et løftebælte og løbebånd for at tilføje vægt til din kropsmasse. Træk op i hver tilgang til fiasko - på denne måde kan du opnå det maksimale resultat i antallet af pull-ups i fremtiden.

Anbefalede: