Hvordan Man Er Mere Plastik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Er Mere Plastik
Hvordan Man Er Mere Plastik

Video: Hvordan Man Er Mere Plastik

Video: Hvordan Man Er Mere Plastik
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2023, December
Anonim

Blød nåde, yndefulde bevægelser, smuk gangart og evnen til at bevæge sig rytmisk til lyden af musik - alle disse egenskaber kan kombineres med udtrykket "plasticitet". Hvis din krop nægter at lytte til dig, bevægelserne er akavet og pludselige, så skal du foretage din plastikkirurgi.

Hvordan man er mere plastik
Hvordan man er mere plastik

Instruktioner

Trin 1

Dans er den nemmeste og mest behagelige måde at udvikle kropsmobilitet på. Vælg en eller flere retninger, der er tæt på dig - moderne dans, latinamerikansk, plastikklasser, orientalske osv. Du skal føle positive følelser, ellers bliver træning en reel pine. Det er slet ikke nødvendigt at øve sig i dans på et professionelt niveau - du kan ændre dine præferencer og se efter belastninger, der er acceptable for dig selv. For at du skal kunne bevæge dig frit og fleksibelt på dansegulvet om et par uger, er det to eller tre lektioner om ugen nok.

Trin 2

Eventuelle strækøvelser hjælper med at gøre din krop fleksibel - yoga, koreografi osv. Ved at strække din krop i forskellige positioner træner du dine muskler og styrker dine led. Hvis du ikke er doven og træner hver anden dag, så vil du om et par måneder kunne prale af yndefulde bevægelser. Yoga er velegnet til dem, der ikke kan lide at danse - vejrtrækningsøvelser kombineret med strækøvelser øger kroppens udholdenhed, styrker muskelfibre og hjælper med at gøre kroppen elastisk, plastisk og slank.

Trin 3

Mavedans er en fantastisk måde at lære at bevæge sig yndefuldt, yndefuldt og fleksibelt. Denne type fysisk aktivitet overbelaster ikke ankelleddet eller håndleddet, bidrager til dannelsen af forførende kurver, hjælper med at mestre glatte og smukke bevægelser. Din gang vil ændre sig, blive mere feminin og let. Denne danseteknik har også en helende virkning, hvilket eliminerer overbelastning i bækkenorganerne.

Trin 4

Øv dig hjemme derhjemme, hvis du ikke har tid eller mulighed for at gå i et dansestudie eller gym. Forbered et individuelt sæt med flere øvelser, der sigter mod at udvikle fleksibilitet, strække muskler og træne leddene. Disse kan være kropsbøjninger til siderne, fremad og bagud, lunger, rotationsbevægelser, strækning af benmusklerne, arme osv. For at kontrollere amplituden og korrektheden af udførelsen af individuelle bevægelser skal du træne foran et spejl - du vil være i stand til at evaluere effektiviteten af øvelserne med hver træning.

Anbefalede: