Hvordan Man Lærer At Trække Mere Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Trække Mere Op
Hvordan Man Lærer At Trække Mere Op

Video: Hvordan Man Lærer At Trække Mere Op

Video: Hvordan Man Lærer At Trække Mere Op
Video: SÅDAN STOPPER DU DIN HUND I AT TRÆKKE PÅ 2 MINUTTER 2023, December
Anonim

At stræbe efter mere og bedre er kendetegnende for en rigtig mand. Nogen bygger en karriere, og nogen, der ikke glemmer det, bygger deres krop. Et af trinene til god sundhed og udseende er motion, specifikt pull-ups.

Hvordan man lærer at trække mere op
Hvordan man lærer at trække mere op

Instruktioner

Trin 1

Lad os først afklare, hvilke muskelgrupper og øvelser der skal udføres og udvikles for at trække mere end din grænse.

For det første skal du udvikle muskelgrupper såsom: armmuskler (triceps, biceps), rygmuskler (lats, trapezium) og abdominale muskler (abdominal). For at udvikle dem skal du systematisk udføre flere øvelser.

For armens muskler (triceps, biceps) er øvelser som push-ups fra gulvet og på de ujævne stænger (med forskellige greb og i forskellige skråninger) nyttige.

Husk, at atleter foretager push-ups på to forskellige måder. Den første udvikler statisk styrke:

Fra liggende stilling med lige krop skal du udføre push-ups med en hastighed på 20 gange i minuttet.

Trin 2

Den anden metode udvikler dynamisk styrke: Fra liggende stilling med en afbøjning i rygsøjlen (bækkenet sænkes ned til gulvet), udfør push-ups med en hastighed på 60 - 80 gange i minuttet.

Standard crunches fra gulvet med vægt på benene, benløftninger (lige, knæ) i hænget i 3-4 sæt på 10-25 gentagelser hjælper med at pumpe mavemusklerne op.

Trin 3

Lige før pull-ups skal du varme op i gymnastiksalen. Udfør trækningen af den nederste blok til bæltet 4 sæt, 10-12 gange, og træk derefter den øverste blok bag hovedet med et bredt greb i 4 sæt, 8-10 gange, i slutningen skal du udføre shrugs med en vægtstang og håndvægte 3-4 sæt med 8-12 gentagelser.

Rygmusklerne (lats, trapezium) trænes naturligvis af pull-ups selv, men udføres med et bredt greb.

Brug et specielt talkumpulver for at skubbe mere op, dine hænder glider ikke.

Vi må ikke glemme søvn og ernæring: sove i 8-9 timer om natten, hvis det er muligt 1-2 timer om dagen, spis ordentligt, men husk at 4-5 måltider om dagen er nøglen til succes, træne regelmæssigt og hvile efter træning.

Anbefalede: