Hvordan Man Lærer At Trække Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Trække Op
Hvordan Man Lærer At Trække Op

Video: Hvordan Man Lærer At Trække Op

Video: Hvordan man minusser 2022, November
Anonim

Bar chin-up er en af ​​de mest effektive øvelser til at opbygge smukke muskler og udvikle styrke. Mænd, der er i stand til at trække sig op mindst et par gange, er i en mere fordelagtig position. Men de, der sidst nærmede sig baren for mange år siden, burde heller ikke fortvivle. Du skal bare tro på, at anstrengende træning før eller senere vil bære frugt, uanset alder.

Hvordan man lærer at trække op
Hvordan man lærer at trække op

Instruktioner

Trin 1

Et slående eksempel på dette er den fremragende sovjetiske hjertekirurg N.M. Amosov, som i en alder af 80 kunne trække sig op 6 gange. At opnå høje resultater afhænger af den korrekt valgte strategi, hvilket igen afhænger af en række omstændigheder. Med normal vægt og uudviklede muskler skal du udvikle styrke og opbygge muskelmasse.

Trin 2

Hvis du har styrke nok, men der er overvægt, skal du først hvordan du taber dig. De største problemer venter på overvægtige og svage mennesker, da du bliver nødt til at håndtere to retninger. I den første fase af trækket falder hovedbelastningen på underarmens muskler, hvorefter triceps eller triceps muskler i skulderen begynder at arbejde. For at udvikle disse muskelgrupper skal du begynde at træne med en håndledsekspander. i fravær anbefales det at træne med en metalstang eller med en rund træpind. Du skal prøve at bøje disse objekter med direkte og omvendt greb. Øvelsen udføres flere gange i 5-7 sekunder med et interval på 15-20 sekunder.

Trin 3

Triceps udvikles bedst gennem push-ups fra gulvet. Denne øvelse har flere muligheder - på håndfladerne, på næverne og på fingrene. For en større belastning kan du ændre niveauerne, når f.eks. Dine ben er på en pall og dine hænder er på gulvet.

Trin 4

Når musklerne er stærke nok, kan du begynde at trække op. Til at begynde med trækker du torsoen op fra halvdelen af ​​afstanden til tværstangen fra "hængende" position, fastgør positionen i ca. 5 sekunder og sænker kroppen til sin oprindelige position. Efter 3-5 gentagelser skal du tage et minuts pause og derefter et andet sæt. Prøv at udføre øvelsen med høj kvalitet, så kroppen er lige, og benene er lige, med tæerne strakt nedad og lidt fremad.

Populær af emne.