Mere Om Sportsernæring

Mere Om Sportsernæring
Mere Om Sportsernæring

Video: Mere Om Sportsernæring

Video: Savita Singh X Raquel - O Mere Sona (2019 Bollywood Cover) [Official Music Video] 2022, November
Anonim

I dag er sport meget populær. Et stort antal nye typer og underarter af sport er dukket op, og derfor er interessen for sportsernæring steget. Der er dog utvivlsomt mange meninger om, hvad sportsernæring er, og om det er værd at tilføje til en atletes sædvanlige diæt, og de er ret modstridende.

Mere om sportsernæring
Mere om sportsernæring
Billede
Billede

Kosttilskud, der supplerer den grundlæggende diæt hos mennesker, der er aktive i sport, kaldes sportsernæring. Disse omfatter fødevarer, samlet i en særlig gruppe, hvis handling påvirker forbedringen af ​​resultaterne inden for sport: sundhedsfremme; forbedring af stofskiftet en stigning i muskelvolumen udholdenhed; opnå den ønskede kropsvægt.

Disse er biologisk aktive tilsætningsstoffer (kosttilskud), som er en blanding af grundlæggende madelementer, deres assimilering af kroppen tager flere gange kortere tid end assimilering af mad, som alle kender.

Billede
Billede

Sportsernæring inkluderer:

1- Aminosyrer. Muskler er lavet af dem. Serverer til at øge muskelvækst og reparation. Fås i forskellige former: væske, kapsel, tablet, pulver.

2- Koncentreret protein. Dets andet navn er protein. Proteiner bruges til at opbygge muskelmasse og opretholde muskelmasse under vægttab. Ganske let tilfredsstiller følelsen af ​​sult.

3- Vindere. Det er en blanding af kulhydrater og proteiner, hvor antallet af kulhydrater indtager den førende position. Fungerer som assistent til at genoprette energi i muskler.

4- Kreatin. Brug af kreatin bremser muskeltræthed under træning, tilføjer styrke og øger udøverens udholdenhed.

5- Fedtforbrændere. Dette er lægemidler, der reducerer mængden af ​​fedt under huden ved at oxidere fedtcellerne. Når du vælger dem, skal du være opmærksom på, at de er klassificeret i lette, seriøse og professionelle.

6- Mineraler og vitaminer. Dette er et kompleks af lægemidler, der er i stand til at genopbygge mængden af ​​næringsstoffer i kroppen.

7- Lægemidler, der øger mængden af ​​testosteron i kroppen.

8- Lægemidler, der arbejder for at styrke ledbånd og ledd, inkluderer kollagen, chondroitinsulfat, glucosamin.

Alle disse stoffer er biologisk aktive fødevaretilsætningsstoffer og er, hvis de anvendes korrekt, ikke i stand til at skade kroppen. Som alle stoffer bør de kun tages efter konsultation med en specialist, der vælger det nødvendige kosttilskud til denne sag og fortæller dig om dets dosering. Det skal også huskes, at de ikke er i stand til helt at erstatte den sædvanlige diæt.

Populær af emne.